50 dkg gomba (ízlés szerint)
1 közepes fej vöröshagyma
175 g tejföl
2 evőkanál finomliszt
bors ízlés szerint
1 tk bazsalikom
ételízesítő ízlés szerint
1 tk fűszerpaprika
500 g tészta
1 ek napraforgó olaj
A gombát megtisztítjuk szeleteljük. A hagymát felkockázzuk olajon megpírítjuk. Beletesszük a paprikát a szeletelt gombát. Kis vízzel felöntjük, bele a fűszereket. Ha megpuhult a gomba lisztes
tejföllel behabarjuk.
A paprikát megmosom és a csumájánál körbe vágom. A darált húst, a rizst és az apróra vágott vöröshagymát 1 tojással és fűszerekkel /só,bors,pirospaprika/ jól összekeverem. A töl...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 220 fokra. A krumplikat bekenjük olívaolajjal, beszórjuk sóval, majd a sütő közepére helyezett sütőrácsra helyezzük őket, és 1 órán át sütjük, amíg villával k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA finomra vágott hagymát, a kockára vágott piros kápia paprikát és a zúzott fokhagymákat pirítsa meg olívaolajban. Amikor a zöldségek elkezdenek megpuhulni, adja hozzá a porcukrot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomlevet és a vizet összeforraljuk sózzuk,borsozzuk,vegetázzuk,cukrozzuk. A tölteléket összekeverjük, beletöltjük egy részét a paprikákba, egy részét gombócokká formázz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű