70 dkg sárgadinnye
2 érett barack
1,5 dl főzőtejszín
2 evőkanál méz
2-3 mentalevél
A meghámozott gyümölcsöket felszeleteljük és egy edénybe tesszük, ráöntjük a tejszínt és robotgéppel pépesítjük. Mikor csomómentes, a mézet is belekeverjük és újra összedolgozzuk. A mentaleveleket beletesszük, a levest 2 órára hűtőbe rakjuk, majd tálaljuk.
A hőségben senki nem akar főzni, ha ízletes és üdítő ételre vágysz, próbáld ki ezt a remek levest!
Az őszibarackot a vízzel, a citromlével és a bazsalikomlevelekkel együtt egy lábasba tesszük. Néhány percig főzzük. A tűzről levéve botmixerrel pürésítjük, a mézzel édesítjük, végü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBorsós csirkepörkölt: Felteszek egy pörkölt alapot: Hagyma legyen alatta bőven, hiszen attól van szaftja. Olajon a hagymát megdinsztelem teszek bele szinespaprikát, 1 zöldpaprik...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű