5 tojás
5 evőkanál cukor
4 evőkanál liszt
Egy piskótalapot sütünk belőle.
Krém:
4 dl natúr joghurt
2 csomag vaníliás pudingpor (főzés nélküli)
4 dl habtejszín
friss gyümölcs (eper, ribizli, málna, meggy)
A pudingport kikeverjük a joghurttal, majd a friss gyümölcsöket is belekeverjük habverővel hogy összetörjenek, annál jobban kijön az ízük, és szép színes lesz a krém. 2 dl felvert tejszínhabot keverünk a gyümölcsös krémhez, majd a piskótalapra simítjuk. A maradék tejszínhabot a krém tetejére kenjük, va
Kategória: Krémes sütemények
Címkék: epres, gyümölcsös, joghurtos, málnás, meggyes, pudingos, ribizlis, tejszínes, tejszínhabos, vaníliás
A tészta hozzávalóit a csokoládé és az egész mandula kivételével összekeverjük. Hozzáadjuk a kihagyott anyagokat. Két részre osztjuk a masszát. Vizes kézzel 5 centi széles, 2 centi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához valókat összedolgozzuk. Az almát a mézzel, a fahéjjal, és a víz felével megpároljuk. A pudingport elkeverjük a maradék vízzel. A tésztát kinyújtjuk, a felét egy zsírozo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk egészen addig amíg krémessé válik. A tészta felét sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük és 10-12 percen át sütjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A 6 tojás sárgáját a 6 evőkanál porcukorral, 1 dl olajjal, 6 evőkanál lisztel, fél csomag sütőporral, 2 evőkanál kakaóval, és a 6 tojás felvert habjával összekeverjük és közepes...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű