5 tojás
5 evőkanál cukor
4 evőkanál liszt
Egy piskótalapot sütünk belőle.
Krém:
4 dl natúr joghurt
2 csomag vaníliás pudingpor (főzés nélküli)
4 dl habtejszín
friss gyümölcs (eper, ribizli, málna, meggy)
A pudingport kikeverjük a joghurttal, majd a friss gyümölcsöket is belekeverjük habverővel hogy összetörjenek, annál jobban kijön az ízük, és szép színes lesz a krém. 2 dl felvert tejszínhabot keverünk a gyümölcsös krémhez, majd a piskótalapra simítjuk. A maradék tejszínhabot a krém tetejére kenjük, va
Kategória: Krémes sütemények
Címkék: epres, gyümölcsös, joghurtos, málnás, meggyes, pudingos, ribizlis, tejszínes, tejszínhabos, vaníliás
A hozzávalókat összekeverjük, majd kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük és 170-180 fokon tűpróbáig sütjük. (kb 30 perc) Kihűlés után szeleteljük és porcukrozzuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 1,5 óráig a hütőben állni hagyjuk. A tészta felét belereszeljük a zsirozott, lisztezett tepsibe, ráöntjük a tölteléket, ráreszeljük a tészta...
Elkészítési idő: kb. 2 óra Nehézség: KönnyűTedd a lisztet egy nagyobb tálba, add hozzá a felkockázott vajat, és kezdd el összemorzsolni. Amikor már kellően morzsalékos, keverd hozzá a porcukrot, a szódabikarbónát és a kakaó...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElkészítés A tészta hozzávalóit robotgéppel összeállítom, majd hűtőbe teszem 2 órára. A Ricottát a cukorral jól kikeverem, és állni hagyom. Én előző nap elkészítettem, és a hűtőb...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: Nehéz