25 dkg csavart cső tészta
1 konzerv fehér bab
só
bors
1 doboz paszírozott paradicsom
1 fej hagyma
2 cikk fokhagyma
oregánó
kevés olaj
A babot lecsepegtetjük, leszűrjük.
A felhevített olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát és a zúzott fokhagymát.
Belekeverjük a paradicsomot, ízesítjük sóval, borssal és oregánóval, összefőzzük, majd hozzákavarjuk a babot is.
Közben kifőzzük a tésztát és amikor kész, hozzákeverjük a paradicsomos babhoz, majd jó alaposan összeforgatjuk.
A káposztát egy edénybe tesszük és felöntjük annyi vízzel, ami ellepi, puhára főzzük, majd leszűrjük. Egy másik edényben a szokásos módon, sós vízben megfőzzük a rizst. A szalonnát...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű