500 gramm csiperkegomba
tojás
liszt
zsemlemorzsa
só
1 csomag sárgarépa és zöldborsó mix ( fagyasztott )
vaj
A gombákat mossuk meg és vágjuk le a tönkjeit felesleges a "bőrüket" is lehúzni - majd egy kicsit sózd be.
Forgassuk meg őket lisztben, besózott felvert tojásban és morzsában.
Bő, forró étolajban süssük ki őket kb. 15 perc alatt.
Szárítsuk le őket a fölösleges zsiradéktól és sózzuk be őket még egy kicsit.
A zöldségeket vajon pároljuk meg, sózzuk .
1.A zöldségeket megfőzzük. (Ha nem mirelitből készítjük, akkor a répát a főzés után kockázzuk fel.) 2.Amikor az alaposan leszűrt borsó és répa kihűlt, belekeverjük a felaprított n...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDen Couscous mit dem aufgekochten Fond übergießen und 10 Min. ziehen lassen. Die Flüssigkeitszugabe mit der Anweisung des Herstellers abgleichen. Je nach Typ und Hersteller kann ei...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAbrak-a-dabra: Nálam nem telik el nap saláta nélkül, és nem ám olyan hangyafasznyi mennyiséget eszem belőle, mint amekkorát étteremben adnak. Mint ahogy az megszokott ebben a m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűПекинскую капусту шинкуем, складываем в салатник. Ветчину режем длинными полосочками . Куриное филе и ветчину нарезаем соломкой . Яичные блинчики нарезаем соломкой. Орехи измельч...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű