filézett csirkemell
fokhagyma
vöröshagyma
répa
zeller
karalábé
kígyóuborka
paprika
alma
póréhagyma
olívaolaj
zsír
A húst csíkokra vágjuk, meglocsoljuk az olívaolajjal, bőven megszórjuk a fűszerekkel és félretesszük, hogy összeérjenek az ízek.
A karalábét, répát és a zellert csíkokra vágjuk, a vöröshagymát felkockázzuk.
A zsíron üvegesre pároljuk a vöröshagymát, rátesszük a karalábét, zellert és a répát, kis vizet öntünk alá, félpuhára pároljuk. Belezúzzuk a fokhagymát, sózzuk. Rátesszük a bepácolt húst, ha szükséges, pótoljuk a vizet és időnként megkeverve készre főzzük.
Ez idő alatt vékony csíkokra vágjuk az uborkát, a paprikát és az almát, a póréhagymát felkarikázzuk. Egy nagy tálban összekeverjük.
Ha kész van a hús, hozzáadjuk a nyers zöldségekhez, igény szerint fűszerezzük és már tálalhatjuk is!
Csak keverd össze a dresszinghez a hozzávalókat, majd öntsd rá az uborkára. Ízlés szerint fűszerezd, ha szereted, akkor még kaprot is tehetsz hozzá. Hidegen fogyasztandó.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Reisnudeln nach Anleitung kochen und abkühlen lassen. Paprika, gekochten Schinken, Käse, saure Gurken und Zwiebel klein schneiden und zu den Reisnudeln geben. Aus Mayonna...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát alaposan megmossuk, és héjában, enyhén sózott vízben megfőzzük. A répát meg a borsót, ha frissek, megtisztítjuk, majd ugyancsak megfőzzük. Amikor a zöldségek roppanósra...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA jégsaláta leveleket felcsíkozzuk, az uborkát hasábokra, a koktélparadicsomokat félbe vágjuk és egy tálban összekeverjük az olívabogyóval. A kenyérszelet mindkét oldalát száraz s...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű