500 g darált sertéshús
2 ek olívaolaj
1 nagy fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
500 ml paradicsomlé
300 g csemegekukorica (1 konzerv)
500 g vörösbab (2 konzerv)
só, bors (ízlés szerint)
1 tk majoranna
1 tk oregánó
1 tk petrezselyem
1 tk fűszerpaprika
csipet fahéj
1 tk csípős paprikakrém
cayenne bors ízlés szerint
1 ek worcestershire szósz
1. Apróra vágott vörös- és fokhagymán megpirítjuk a darált húst, amikor félkész, hozzáadjuk a fűszereket (só, bors, majoranna, oregánó, petrezselyem, fahéj, paprika). 2. Ha kész a hús, hozzáadjuk a babot és kukoricát (leve nélkül), majd rövid kevergetés után felöntjük a paradicsomlével. 3. Hozzáadjuk a cayenne borsot és más csípős fűszert, amit szeretnénk, főzzük 10 percig és tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
Mindent összegyúrtam és kb 50 percet pihentettem. Aztán fel vagdostam 10 részre.Kisodortam vékonyra. 1 tejfölbe kevertem lumpia szószt,de nagyon megteszi a bolonyai alap szósz is....
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűHa szükséges, átmossuk a káposztaleveleket és a vágott káposztát, a levelekből a vastagabb ereket kivágjuk. A töltelék hozzávalóit kézzel összegyúrjuk, és egyenként megtöltjük a l...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa kifliket kb. fél cm-es kis karikákra vágjuk, leöntjük a 2 csomag . vaniliás cukorral és ízlés szerint kristálycukorral ízesített tejjel. Amikor a kifli a tejet magába szí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit bő folyó víz alatt megmossuk, megszárítjuk és az egészet finomra reszeljük egy tálba. A cukkinit enyhén megsózzuk és legalább 5 percig állni hagyjuk. Ezután a cukkinit e...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű