◦50 dkg burgonya
◦2 tojás
◦2 dkg vaj
◦3 evőkanál liszt
◦só, bors
◦A burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk és sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és összetörjük, mintha pürét készítenénk. Langyosra hűtjük és hozzáadjuk a vajat, majd a tojásokat, a lisztet és fűszerezzük. A burgonyás masszából fasírtokat formálunk és beleforgatjuk a zsemlemorzsába, majd bő forró olajban kisütjük
A meghámozott karalábékat kivájtam és lábasban megpároltam a kivájt darabokkal együtt. A kölest 3 dl vízben kevés sóval puhára főztem. A megfőtt karalábédarabokat összeturmixoltam,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKéses aprítóban daráljuk apróra a répát, petrezselyem levelet (és friss fokhagyma esetén a fokhagyma gerezdeket). Ezután keverjük össze a vízzel, citromlével, végül a Szafi Free...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűpanyagokat - a lisztet, a sütőport, a fehéjat és a cukrot - összekeverjük, majd egy másik tálban a nedveseket - a tejet, az almaecetet, az almapürét és a vaníliát - úgyszintén, a k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA brokkolit rózsáira szedve, megfőzzük, a főzővízbe sót és citromlevet teszünk. Ha puhára főtt, turmixgépbe tesszük, hozzáadjuk a sót, a borsot, a citromlevet kedvünk szerint....
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Nehéz