1 csomag fagyasztott leveles teszta
1 kg alma
4 tasak puding(fozos)
cukor
fahéj ízlés szerint (orolt)
vanilias porcukor(a tetejere)
Az almat meg reszelem es cukorral(izles szerint) es keves vizzel oda teszem foni.
Amikor mar szinte puha hozza adom a keves vizzel fel oldott pudingot es meg fozom 1-2 percig.
Ha tul kemeny akkor vizzel potolom.
Hozza adom a fahejat.
Langyosra hutom.
Most az egyik lapot tepsi nagysagura nyujtom es rea simitom az almas tolteleket.
Utana a masik lapot is kinyujtom es az almas kremre boritom.
Kozepes langon sutom.
Amikor kesz,akkor meg melegen meghintem vanilias porcukorral.
Tészta: A cukrot a margarint a kakaót a tojást és a mézet gőz fölött összedolgozzuk. Hozzákeverjük a lisztet és a szódabikarbónát. Amikor kihűlt 2 egyforma lapot sütünk tepsi hátán...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A piskótához kettéválasztjuk a tojásokat, a fehérjét kemény habbá verjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojássárgájákat, végül beleforgatjuk a sütőporral elkevert lisztet. 2....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztjuk. A tojássárgákat habosra keverjük a cukorral. Majd hozzáadjuk a sütőporral és kakaóporral elkevert lisztet. Hozzáforgatjuk a keményre felvert tojásfehérj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét kemény habbá verjük robotgéppel,majd a cukrot is apránként hozzákeverjük még mindig robotgéppel,ezután a tojások sárgáját egyesével és még mindig nem kapcsoljuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű