1 csomag fagyasztott leveles teszta
1 kg alma
4 tasak puding(fozos)
cukor
fahéj ízlés szerint (orolt)
vanilias porcukor(a tetejere)
Az almat meg reszelem es cukorral(izles szerint) es keves vizzel oda teszem foni.
Amikor mar szinte puha hozza adom a keves vizzel fel oldott pudingot es meg fozom 1-2 percig.
Ha tul kemeny akkor vizzel potolom.
Hozza adom a fahejat.
Langyosra hutom.
Most az egyik lapot tepsi nagysagura nyujtom es rea simitom az almas tolteleket.
Utana a masik lapot is kinyujtom es az almas kremre boritom.
Kozepes langon sutom.
Amikor kesz,akkor meg melegen meghintem vanilias porcukorral.
A lisztet egy tálba mérjük, a vajat apró kockákra vágjuk. A liszt közepén az öklünkkel csinálunk egy mélyedést, amibe belerakjuk a vajat. Rászórjuk a kristálycukrot, a sót, majd rá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTojások sárgaját kihabosítom a porcukorral és a vízzel. Tojások fehérjét csipet sóval kemény habbá verem,,,a sárgájához bele szitálom a lisztet a sütőporral, össze keverem és könny...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A tepsit kibéleljük sütőpapírral, sűrűn megrakjuk a meggyel, ráöntjük a 8 tojásból készített piskótamasszát, sütjük. Hűtjük. 2.Közben megfőzzük a krémet. 4 dl tejbe 1 ek l...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVízgőz felett összeolvasztjuk a vajat és csokoládét. Hűlni hagyjuk. A tojásokat a kétféle cukorral habosra keverjük. A lisztet elvegyítjük a finomra darált dióval és a csipet sóv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű