6 tojás
1/2 sütőpor
6 e.k. cukor
1 dl étolaj
6 ek. liszt
2 ek. kakaópor
Krém :
6 dl tej
25 dkg porcukor
2 csomag vaníliás puding
2 tasak cappuccino por
25 dkg Ráma
Tetejére :
4 dl tejszín (Hulala)
1 tasak zselatin fix
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon piskótát készítünk, majd kihűtjük.
A krémhez a pudingport felfőzzük a tejjel, es kihűtjük.
A margarint a porcukorral habosra keverjük, és a pudinghoz adjuk.
A krém egyik felébe kavarjuk a cappucinot.
A piskótára először a fehér krémet kenjük.
Erre jön a cappuccinos krém.
A tejszint kemény habbá verjük, izlés szerint porcukrot is tehetünk bele.
A zselatint a tasakon látható előirás szerint elkészítjük, és a habhoz keverjük.
Ezt a felvert habot a tészta tetejére simitjuk.
Reszelt csokival behintjük.
Legalább 2 órára hidegre tesszük.
Prepararea cremei . Se pun la incălzit, laptele cu esenţa de vanilie . Gălbenuşurile se freacă cu zahărul şi amidonul . Se toarnă peste laptele fierbinte ,si se mixează . Compoz...
Elkészítési idő:Az egész tojásokat a porcukorral 20 percig géppel keverjük. A citom héját, a lisztet és a sütőport lazán belekeverjük. A tepsit vastagon kikenjük vajjal és megszórj...
Elkészítési idő:Összegyúrom 4 lapot sütök /38×40/. Krém: 3 van.cukor,6 dl tej,3 ek liszt,3 ek cukor,3 tojássárgája. Ezeket sűrűre főzöm és belekeverem még melegen a 3 tojás felvert habját. H...
Elkészítési idő:1. A vaníliarudat kettévágjuk, pépjét kikaparjuk. Az epret megmossuk, megtisztítjuk, felszeleteljük. 2. A mascarponét elkeverjük a vaníliapéppel, a tejszínnel és a cukorral. A ba...
Elkészítési idő: 20 perc