Családireceptkönyv.hu

EMELETES ÉLVEZET SÜTÉS NÉLKÜL


Írta:

Elk. idő: 1 ora
Adag: 4-6 főre
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


50 dkg darált háztartási keksz
30 dkg porcukor (lehet több kevesebb)
30 dkg túró (tehenturo)
2 tasak vaníliás cukor
6 dl tej
2 tasak fozes nelkuli krempor
4 dl tejszín (Hulala)

Elkészítés:


1.réteg:
A ledaralt kekszhez hozza adjuk a 10 dkg vajat v.margarint,10 dkg porcukrot,es annyi tejet,hogy egy jol gyurhato masszat kapjunk,lehetoleg ne ragadjon
Ezt a kekszes masszat bele nyomkodjuk egy tepsibe,amit elozoleg keves daralt keksszel megszorunk,hogy ne ragadjon
2.réteg:
A turot kikavarjuk 15 dkg porcukorral, 2 dl Hulalat kemeny habba verunk,es a turos masszahoz keverjuk
Ezt a reteget a kekszes retegre simitjuk
3.réteg:
A kremport,5 dl. tejjel jo kemenyre kavarjuk...minel tobbet kavarjuk,annal kemenyebb lesz (en,kezi mixert hasznaltam)
Ezt a reteget a turos retegre simitjuk
4.réteg:
2 dl.Hulalat,5 dkg porcukorral kemenu habba verunk,es ezt simitjuk a kremes retegre
A tetejet megszorjuk reszelt csokival,es hutobe tesszuk,1-2 orara...

EMELETES ÉLVEZET SÜTÉS NÉLKÜL

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Krémes sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: ani44
Cappuccino krém tortába, süteménybe
Cappuccino krém tortába, süteménybe

A krémhez 5 dl tejben megfőzzük a pudingport. Még a puding meleg, a tortabevonót darabokra törve hozzákeverjük, addig, míg el nem olvad. Amikor a puding kihűlt, hozzáadjuk a margar...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Szilvapálinkás brownie torta aszaltszilvás vaníliakr
Szilvapálinkás brownie torta aszaltszilvás vaníliakr

Még elkészülhet estére :). Bár egy éjszaka a hűtőben igen jót tett neki. Nagyobb darabokra vágtam a szilvát, és pálinkában felfőztem. Összeolvasztottam a vajat csokoládéval, belek...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Krémes
Krémes

Elkészítés: 350 gramm liszt, tojás, só, víz és az ecet keverékéből gyúrjunk egy tésztát, és hagyjuk fél órát hűvös helyen pihenni. A maradék lisztből és a vajból szintén gyúrjunk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk