30 dkg eper
2 dl tejszín
3 tojás
2/5 dl tej
2 teáskanál epres pudingpor
porcukor ízlés szerint
Az epret megmostam, es kockakra vagtam
Botmixerrel pürésítettem 4 evőkanál porcukorral
A három tojás sárgáját, 2 evőkanál porcukorral kikevertem
A pudingport a tejjel csomomentesre kevertem, hozza adtam a tojasos cukorhoz,es sűrűre foztem
Hagytam hűlni
Habosra vertem a 3 tajasfeherjet, es a tejszint is
Amikor kihűlt a krém , akkor mehet hozza az eper pép , a tojashab, es a tejszinhab
Megkostoljuk, es ha nem talaljuk eleg edesnek, akkor keverhetunk hozza porcukrot
Legalabb 3 orara fagyasztoba tesszuk...
En, az perhez 4 evőkanál porcukrot, a kremhez ,2 evőkanállal tettem...ezt lehet valtoztatni izles szerint...
A csokoládét egy edénybe tesszük és felolvasztjuk, langyosra hűtjük és belekeverjük a kávét és a sót, amikor elolvadt a tejszínt is hozzáöntjük és jól elkeverjük. Mikor krémes álla...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTésztát kikavarni, végül a reszelt almát beleforgatni! A bögre 2,5 dl- es
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krémhez a pudingport felfőzzük a cukorral és a tejjel, a margarint kikeverjük a porcukorral, beletesszük a citrom levét, ha kihűlt a puding összekeverjük a margarinos krémmel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű