30 dkg eper
2 dl tejszín
3 tojás
2/5 dl tej
2 teáskanál epres pudingpor
porcukor ízlés szerint
Az epret megmostam, es kockakra vagtam
Botmixerrel pürésítettem 4 evőkanál porcukorral
A három tojás sárgáját, 2 evőkanál porcukorral kikevertem
A pudingport a tejjel csomomentesre kevertem, hozza adtam a tojasos cukorhoz,es sűrűre foztem
Hagytam hűlni
Habosra vertem a 3 tajasfeherjet, es a tejszint is
Amikor kihűlt a krém , akkor mehet hozza az eper pép , a tojashab, es a tejszinhab
Megkostoljuk, es ha nem talaljuk eleg edesnek, akkor keverhetunk hozza porcukrot
Legalabb 3 orara fagyasztoba tesszuk...
En, az perhez 4 evőkanál porcukrot, a kremhez ,2 evőkanállal tettem...ezt lehet valtoztatni izles szerint...
Összekeverem,formába rakom,közepébe tettem eper lekvárt,180 fokon kb 20 percig sütöttem.
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA sütőt 170 fokra előmelegítjük. Elkészítjük a diós piskóta lapokat (3 lapot sütünk). 5 tojás fehérjét 5 evőkanál cukorral kemény habbá verjük. Hozzáadjuk az 5 tojássárgáját,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat kikeverjük a porcukorral, majd a lágy vajat hozzáadva tovább habosítjuk. Hozzákeverjük a tejfölt és a vanília kivonatot. Egy másik tálba beleszitáljuk...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű