4 darab sertés köröm
sertésbőr
1 kg. sertéscomb
só
szemesbors
1 fej fokhagyma
1 fej hagyma
1 tasak zselatin
A sertes kormoket es a sertesbort jol megtisztitottam, es lesuroltam allando folyoviz alatt.
Utana a kormoket egy eles kessel, hosszaban kette vagtam.
Egy nagy edenyben beletettem a kormoket, sertesbort, es a megmosott sertescombot.
A sertescombot egybe tettem bele.
Fuszereztem, so,bors,fokhagyma,hagyma.
Felontottem annyi vizzel, hogy jol ellepje.
Amikor habozni kezdett, akkor a vizet leontottem rola, es felontottem friss vizzel, annyival ami jol ellepi.
Nagyon lassu tuzon, eppen,hogy gyongyozzon, puhara foztem.
Utana kicsontoztam a kormoket, ugy, hogy a bort is eltavolitottam.
A megfott sertesbort is eldobtam.
A levet leszurtem, hozzaadtam a zselatint amit elore keves vizben feloldottam.
Tetszes szerint utana lehet fuszerezni, de ne tegyunk bele sok sot, mert akkor nem dermed meg.
A kirakott talakban izles szerint fokhagymat tettem preselve, raraktam a kezzel szetszedett husokat, utana raontottem a kocsonya levet.
Reggelig hagytam dermedni, utana egyenkent lefoliaztam, es a hutobe tettem...
A túrót szitán áttörjük, hogy sima állagú legyen. Hozzáadjuk a tejfölt, a sót, a csípős és az édes paprikát. Kis lyukú reszelőn hozzá reszeljük a lila hagymát és a fokhagymát. Kézi...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: Könnyű1. A szalonnát, a hagymát és a sajtot csíkokra vágjuk. 2. A hússzeleteket megsózzuk, borsozzuk, majd keresztben ráfektetünk egy adagot a hagymából, a sajtból és a szalonnából....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézZsíron az apróra vágott hagymát megdinszteljük, paprikát paradicsomot teszünk rá , pirospaprikával megszórjuk . A gombóchoz valókat összegyúrjuk és az elkészült szaftba belerakosga...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát kisütjük, majd félretesszük. A zsíron megdinszteljük a vöröshagymát, hozzáadjuk a fokhagymát és a csíkokra szeletelt húst. Fehéredésig pirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk...
Elkészítési idő: 1,5 h Nehézség: Közepes