1 csomag fagyasztott leveles tészta (80 dkg)
csoki krem (fineti)
vanilias porcukor(a tetejere)
A fagyasztott tesztat szoba homersekleten felengedjuk...
A teszta egyik felet felvagtam 10 cm-es kockakra,az egyik felet bevagdostam(3 vagast csinaltam) a masik felebe tettem a kremet es a bevagott reszt rahajtottam a kremes reszre...a szeleit villaval lenyomkodtam...parnacska formaju lett...
A teszta, masik felet egy nagobb poharral kivagtam,az egyik felebe kremet tettem a masik felet rahajtottam es villaval a szelet lenyomkodtam...felkor alaku lett...
Nagyobb langon sutottem,es amikor pirulni kezdett,akkor kivettem es porcukorral megszortam...
A parnacskak eleg jol sikerultek,de a felkor formak kinyiltak...
Ennek ellenere nagyon finomak lettek...
A dióbelet apróra vágjuk majd száraz serpenyőben megpirítjuk. Vigyázzunk, hogy ne pirítsuk túl sokat, mert akkor keserű ízt ad! Miután megpirult a dió, hozzáadjuk a mézet és a vaj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a hideg margarinnal cukorral, és a tojással robotgéppel összekeverem, majd hűtőbe teszem. A tésztát a hűtőből kivéve 2/3 , 1/ 3 arányban szétosztom. A kétharmad lesz a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéz1. A hozzávalókat összekeverjük. Egy galuskaszerű tésztát fogunk kapni. 2. Két evőkanál segítségével forró olajba szaggatjuk. 3. A tészta magától fog megfordulni az olajban. Ez...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA lisztbe szitáld bele az élesztőt és a cukrot. Vegyítsd össze őket, majd az egész tojásokat, illetve a tojássárgákat is keverd hozzá. A tejet picit langyosítsd meg, és azt is add...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű