25 dkg liszt
12 dkg vaj
10 dkg kristálycukor
2 tojás sárgája
1 kk. sütőpor
csipet só
0,5 kg túró
10 dkg kristálycukor
2 tojás sárgája
1 púpos ek. búzadara
1 ek. citromlé
1 ek. vanília aroma
8 tojás fehérje
35 dkg porcukor
3 dkg étkezési keményítő
A tészta hozzávalóiból összegyúrtam a tésztát.
Sütőpapíron kinyújtottam 23x35cm-re.
Előmelegített /5-ös fokozat/ gázsütőben 8 percig elősütöttem.
Amikor kivettem a sütőből vékonyan megkentem házi készítésű sárgabarack lekvárral.
Erre rákentem a túrót.
Visszatettem a sütőbe és még 25 percig sütöttem.
Elkészítése: A tojások fehérjéből a cukor felével kemény habot verünk. A tojások sárgáját a cukor másik felével habosra keverjük és a tojáshabhoz adjuk. A lisztet a kakaóporral...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kávét lefőzzük, a pudingot a csomagoláson leírtak szerint megfőzzük, majd egy picit hűtjük. Ha langyosra hűlt belekeverjük a vajat. A habtejszínt felverjük. A kávéba egyenként...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA margarint a lisztekkel jól elmorzsoljuk, majd a többi hozzávalóval egynemű tésztát gyúrunk belőle. Rizsliszttel szórt szilikon nyújtólapon kinyújtjuk, tetszés szerinti vastagságú...
Elkészítési idő: 1-1,5óra Nehézség: Könnyű1. A 10 tojássárgáját a porcukorral és a 15 evőkanál meleg vízzel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. 2. A masszát megfelezzük, és két lapot sütünk...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz