1/2 kg serteshus (lehet comb, karaj)
1 nagyobb fej kaposzta
1 nagy fej hagyma
3 evokanal rizs (elhagyhato)
so,bors,piros paprika
1 leveskocka (elhagyhato)
1 evőkanál suritett paradicsom
zöld kapor
1 kis doboz tejföl
1 evőkanál liszt
olaj a hagyma parolasahoz
A hust kissebb kockakra vagom
A hagymat is aprora vagom
Az olajon a hust megforgatom, addig, ameddig kifeheredik, hozza teszem a hagymat, es egyutt is parolom nehany percig
Az edenyt lehuzom a tuzrol es, beleteszem a sot,borsot, paprikat, es felontom annyi vizzel,hogy ellepje a hust
Kozben a kaposztat kettobe vagom, a torzsajat eltavolitom, felszeletelem, es a szeleteket nagyobb kockakra vagom
Amikor a hus szinte puha, akkor hozzaadom a kaposztat, rizset, az aprora vagott kaprot, suritett paradicsomot, es a leveskockat
Vizzel potolom, es puhara fozom
Elkeszitem az eresztéket
A lisztet csomomentesre keverem egy keves vizzel, hozzakavarom a tejfolt, teszek bele az etel levebol is, egy keveset, osszekavarom es az etelhez adom
Hagyom meg nehany percig foni...
A spárgát megtisztítjuk, majd sós vízben enyhén roppanósra főzzük. Ez kb. 5 percet vesz igénybe. A csirkemellet szeletekre vágjuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, megszórjuk őröl...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KözepesA csirkemellet és a zöldségeket felkockázzuk. A vöröshagymát kevés olajon üvegesre pároljuk, majd rádobjuk a húst, és fehéredésig átsütjük. Megszórjuk ételízesítővel, borssal, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott cukkini közepét kiszedjük és megtöltjük a jól elkevert töltelékkel. kb. 25 percig sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHáromszor ledaráljuk a húsokat, lényeg, hogy minél pépesebb legyen. Fűszerezzük (csombor,fokhagyma apróra vágva), mehet bele a szódabikarbóna, bors, só, majd a leszűrt húsleves.Ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes