0.5 kg serteshus
3 fej nagyobb hagyma
0, 5 l suru paradicsomle
so, bors, keves piros paprika
A hust felszeletelem,nem nagyon vekonyra...
Sozom,borsozom,paprikazom, es keves olajon hirtelen mindket oldalat picit atsutom,amig a hus szele barnulni kezd...
A hagymat karikara vagom es az olajban amibe a hust sutottem,uvegeesre parolom...
Egy kissebb es magassabb karimaju tepsibe teszem a megparoplt hagymat,es ra helyezem a husszeleteket...
Ra ontom a paradicsomlevet, keves vizet, aluminium foliaval letakarom es sutobe teszem...
Kb.fel ora elteltevel megnezem,hogy elegge puha-e,a hus...
Ha nem puhult meg,akkor vissza teszem,es ha szukseges,akkor meg vizzel potolom...
A martas jo suru legyen, es a hus puha...
A cukkinit megmossuk, a szárát eltávolítjuk. Ezután félbe vágjuk, a magját pedig kivájjuk. Arra vigyázzunk, hogy maradjon pereme is, hogy a sajt ne folyjon ki belőle. A füstölt saj...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A tarjaszeleteket kissé kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. 2. A kiklopfolt szeleteket, lisztbe forgatjuk, és a felesleget lerázzuk. 3. Serpenyőben olajat forrósítunk, majd a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csíkokra vágott szalonnát zsírjára sütjük, és ha szükséges, adunk hozzá még sertészsírt. Majd szűrőkanállal kiszedjük a szalonna darabokat, és a helyére a felkockázott hagymát te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLereszeljük a burgonyát, kifacsarjuk, hogy megszabaduljunk a felesleges nedvességtől. Hozzáadjuk a darált húshoz, majd az apróra vágott petrezselymet, fokhagymát, vöröshagymát....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű