Családireceptkönyv.hu

PARADICSOMOS SERTESSZELET


Írta:

Elk. idő: 1 ora
Adag: 3 főre
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


0.5 kg serteshus
3 fej nagyobb hagyma
0, 5 l suru paradicsomle
so, bors, keves piros paprika

Elkészítés:


A hust felszeletelem,nem nagyon vekonyra...
Sozom,borsozom,paprikazom, es keves olajon hirtelen mindket oldalat picit atsutom,amig a hus szele barnulni kezd...
A hagymat karikara vagom es az olajban amibe a hust sutottem,uvegeesre parolom...
Egy kissebb es magassabb karimaju tepsibe teszem a megparoplt hagymat,es ra helyezem a husszeleteket...
Ra ontom a paradicsomlevet, keves vizet, aluminium foliaval letakarom es sutobe teszem...
Kb.fel ora elteltevel megnezem,hogy elegge puha-e,a hus...
Ha nem puhult meg,akkor vissza teszem,es ha szukseges,akkor meg vizzel potolom...
A martas jo suru legyen, es a hus puha...

PARADICSOMOS SERTESSZELET

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Töltött cukkini
Töltött cukkini

A cukkinit megmossuk, a szárát eltávolítjuk. Ezután félbe vágjuk, a magját pedig kivájjuk. Arra vigyázzunk, hogy maradjon pereme is, hogy a sajt ne folyjon ki belőle. A füstölt saj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Tarja - Tepsis tarja lila hagymás krémsajtban - OK
Tarja - Tepsis tarja lila hagymás krémsajtban - OK

1. A tarjaszeleteket kissé kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. 2. A kiklopfolt szeleteket, lisztbe forgatjuk, és a felesleget lerázzuk. 3. Serpenyőben olajat forrósítunk, majd a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Borsos tokány
Borsos tokány

A csíkokra vágott szalonnát zsírjára sütjük, és ha szükséges, adunk hozzá még sertészsírt. Majd szűrőkanállal kiszedjük a szalonna darabokat, és a helyére a felkockázott hagymát te...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Isteni falatkák
Isteni falatkák

Lereszeljük a burgonyát, kifacsarjuk, hogy megszabaduljunk a felesleges nedvességtől. Hozzáadjuk a darált húshoz, majd az apróra vágott petrezselymet, fokhagymát, vöröshagymát....

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk