3-4 cikk fokhagyma
so,bors, piros paprika
1 kanál paradicsompaszta
1 kanál liszt
4-5 evőkanál étolaj
A paszulyt puhara fozzuk
Rántást keszitunk a lisztbol , es az olajbol...ne legyen nagyon barna
Levesszuk a tuzrol es hozzatesszuk a piros paprikat, a paradicsompasztát, es csomomentesre keverjuk keves hideg vizzel
A paszulyhoz adjuk a préselt fokhagymat, a paprikas-paradicsomos rantast, allando keveres mellett,hogy ne legyen csomos
Izles szerint fuszerezzuk, es lassu tuzon fozzuk még néhany percet, kozben megkeverjuk,hogy ne suljon az edeny aljara...
En sult szalonnaval talaltam...es kevés felszeletelt hagymat is sutottem melléje....
Kevés olajon a borsót megfuttatni, 1 ek. liszttel megszórni, egy kis vízzel felönteni majd 1/2 liter tejjel felfőzzük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A fejes káposztát kb 1 cm széles csíkokra darabolom. A hagymát apró kockára vágom, és egy nagyobb lábosban olajon megdinsztelem. Mikor puha rádobom a káposztát, és felö...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA borsót átöblítjük, konyharuhán leszárítjuk. A petrezselymet finomra vágjuk. Egy lábasban felhevítjük az olívaolajat, majd rátesszük a borsót és kevergetve 2-3 percig dinszteljük...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehézhttps://hvg.hu/gasztronomia/20100525_spenot_recept Természetesen a legtöbb ásványi anyag és vitamin akkor marad benne leginkább, ha nyersen fogyasztjuk, vagy csak nagyon rövid...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű