3-4 cikk fokhagyma
so,bors, piros paprika
1 kanál paradicsompaszta
1 kanál liszt
4-5 evőkanál étolaj
A paszulyt puhara fozzuk
Rántást keszitunk a lisztbol , es az olajbol...ne legyen nagyon barna
Levesszuk a tuzrol es hozzatesszuk a piros paprikat, a paradicsompasztát, es csomomentesre keverjuk keves hideg vizzel
A paszulyhoz adjuk a préselt fokhagymat, a paprikas-paradicsomos rantast, allando keveres mellett,hogy ne legyen csomos
Izles szerint fuszerezzuk, es lassu tuzon fozzuk még néhany percet, kozben megkeverjuk,hogy ne suljon az edeny aljara...
En sult szalonnaval talaltam...es kevés felszeletelt hagymat is sutottem melléje....
A tököt/cukkinit legyalulom, besózom, a vöröshagymát üvegesre párolom, majd félreveszem a tűzről, megszórom kevés őrölt pirospaprikával ráteszem a kinyomkodott tököt és üvegesre pá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgaborsót előző este hideg vízbe beáztatjuk. Az oldalast a csontok mentén feldaraboljuk. A beáztatott borsót és a füstölt oldalast kb. 1,5 l vízben feltesszük f...
Elkészítési idő: 140 perc Nehézség: KönnyűA brokkolit vízbe fel rakjuk főni, hozzáadom a kockára vágott burgonyát, hagymát, fokhagymát, ízesítjük. Puhára főzzük. Ha megfőtt a burgonya,szűrő kanál segítségével a brokkolit k...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűFazékba teszek oda vizet,bele 1 leveskockát. Darabokra vágom a répát és a krumplit.Odateszem főlni. 1 nagy tejföl felébe teszek 15kdg reszelt sajtot,ételízesítőt,sót,2-3 ek liszt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű