25 dkg liszt
25 dkg margarin
10 dkg porcukor
10 dkg pudingpor (nalam vanilia)
1 tasak vanilia
A margarint (legyen puha) kikeverjuk a porcukorral,vaniliaval
Utana hozza gyurjuk a lisztet
A vegen pedig a pudingport
A pudingpor lehet barmilyen izesitesu : vanilia,puncs,karamell...
Ha egy fajtát készítünk 10 dkg pudingpor kell, , ha két fajtát akkor 2 x 5 dkg
Vagyis,ha két fajtát akarumk, akkor, 2 felé osszuk a masszat es, az egyik felebe gyurjuk pl. vanilia pudingot, a masik felebe pedig pl. a puncsos pudingot...
Utana,dionyi gombocokat formalunk, sutopapirral kibelelt tepsibe rakjuk egymas melle, es villaval ,
mintát nyomunk a tetejere
Kozepes tuznel sussuk, es vigyazzunk,hogy ne egjen meg az alja, mert akkor kiszáradhat...
A piskóta hozzávalóiból a szokásos módon kakaós lapot sütünk egy tepsiben, 180 fokon, majd kihűtjük. A pudingport a tejben felfőzzük, majd ha langyosra hűlt a por és vaníliás cu...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyűtészta hozzávalóit egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk egészen addig amíg krémessé válik. A tészta felét sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük és 10-12 percen át sütjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojás sárgáját kikeverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk az étolajat, a lisztet, a sütőport, a kakaóport és a a fehérjék keményre felvert habját. Egy közepes tepsit sütőpapírral...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA sárgabarackot kimagozzuk, és a vanílián kívül a többi hozzávalóval összeturmixoljuk. A végén belekeverjük a vaníliarúd kikapart belsejét, még adhatunk hozzá mézet, aki nagyon éd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű