menu

Családireceptkönyv.hu

RÁNTOTT HALFILÉ


Írta:

Elk. idő: 1 ora
Adag: 4 főre
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg halfile (fagyasztott)
3 tojas
liszt
zsemlemorzsa
so,feherbors
olaj a kisuteshez

Elkészítés:


A halfilet kiolvasztottam
Minden szeletet kettobe vagtam
Papirszalvetaval leitattam rola a vizet
Soztam, borsoztam
A lisztet osszekevertem a zsemlemorzsaval....fele-fele arányban
A tojasokat egy villaval felvertem
Elore a lisztes morzsaba forgattam, utana, tojasba, es meg egyszer a lisztes morzsaba
Egy serpenyoben az olajat felmelegitettem....ne legyen tul forro, mert akkor a kulseje hamar megég, es kisutottem
Egy talban papirszalvetat tettem, es erre szedtem ki a halszeleteket...
Tort krumplival talaltam, es majonezes,tejfolos,zuzott fokhagymas martassal...
A martas lemaradt a keprol, mert elfogyott a fotozas elott...

RÁNTOTT HALFILÉ

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Leveles tésztában sült lazac
Leveles tésztában sült lazac

A lazac filét megmosom, bekenem olivaolajjal, megszórom friss borssal és összevágott, friss bazsalikommal, majd egy nagy fedett tálban visszateszem a hűtőbe. A leveles tésztát k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Veres
BIO LAZAC GRATIN ALAP 40 G
BIO LAZAC GRATIN ALAP 40 G

Lazac gratin fűszerkeverék receptek: 1 – Tejszínes lazac gratinHozzávalók: 200g lazacfilé (friss vagy fagyasztott), 125 ml tej (vegáknak gabonatej), 125 ml főzőtejszín (vegáknak...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Tárkonyos halgombócleves
Tárkonyos halgombócleves

A halat 1 centis kockákra vágjuk,a sózzuk,borsozzuk, belenyomunk egy gerezd fokhagymát összeforgatjuk,félórát állni hagyjuk. Az összes zöldséget megtisztítjuk, a hagymát finomra ap...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Halászlé Mama receptje alapján
Halászlé Mama receptje alapján

A halat lesózzuk, és minimum 1,5 órán át állni hagyjuk. A hagymakockákat, az uszonyokat, a farkat és a fejet egy kisebb edényben feltesszük főni annyi vízzel, amennyi ellepi. Forrá...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk