1 kg halfile (fagyasztott)
3 tojas
liszt
zsemlemorzsa
so,feherbors
olaj a kisuteshez
A halfilet kiolvasztottam
Minden szeletet kettobe vagtam
Papirszalvetaval leitattam rola a vizet
Soztam, borsoztam
A lisztet osszekevertem a zsemlemorzsaval....fele-fele arányban
A tojasokat egy villaval felvertem
Elore a lisztes morzsaba forgattam, utana, tojasba, es meg egyszer a lisztes morzsaba
Egy serpenyoben az olajat felmelegitettem....ne legyen tul forro, mert akkor a kulseje hamar megég, es kisutottem
Egy talban papirszalvetat tettem, es erre szedtem ki a halszeleteket...
Tort krumplival talaltam, es majonezes,tejfolos,zuzott fokhagymas martassal...
A martas lemaradt a keprol, mert elfogyott a fotozas elott...
A tengeri hal szeleteket locsold meg az egyik lime levével, és hagyd állni kb. 30 percig. A kölest jól mosd át és párold meg kb. 1,5x mennyiségű sós vízben. A halhoz kezdd el mel...
Elkészítési idő:A halakat megtisztítom, fejüket, farkukat, uszonyaikat levágom, a ponty törzsét felszeletelem, késpengével lepattintom a keserű fogát. A hagymát apróra vágom. Az apró halakat 3 lit...
Elkészítési idő: 3A filézett halat felkockázzuk ,a hal sűrítménnyel együtt oda rakjuk főni a fűszerekkel ízesítjük,citrom levet adunk hozzá,ha felfőtt és a halunk is megpuhult a tejföllel elkeverjük...
Elkészítési idő:A lisztbe keverek egy kevés borsot, és annyi pirospaprikát, hogy szép színe legyen. A lesózott haldarabokat beleforgatom és bő, forró olajban megsütöm. Amíg elkészül, addig az an...
Elkészítési idő: 45 perc