1 kg halfile (fagyasztott)
3 tojas
liszt
zsemlemorzsa
so,feherbors
olaj a kisuteshez
A halfilet kiolvasztottam
Minden szeletet kettobe vagtam
Papirszalvetaval leitattam rola a vizet
Soztam, borsoztam
A lisztet osszekevertem a zsemlemorzsaval....fele-fele arányban
A tojasokat egy villaval felvertem
Elore a lisztes morzsaba forgattam, utana, tojasba, es meg egyszer a lisztes morzsaba
Egy serpenyoben az olajat felmelegitettem....ne legyen tul forro, mert akkor a kulseje hamar megég, es kisutottem
Egy talban papirszalvetat tettem, es erre szedtem ki a halszeleteket...
Tort krumplival talaltam, es majonezes,tejfolos,zuzott fokhagymas martassal...
A martas lemaradt a keprol, mert elfogyott a fotozas elott...
A lepényhalat megmossuk, szárazra töröljük, sózzuk, citromlével meglocsoljuk. Az olajbogyót és a kapribogyót durván felaprítjuk. Az olajat és a vajat felhevítjük, beledobjuk...
Elkészítési idő: 30 percDaráld vagy őröld a zabot finomra. Egy keverőedényben keverd össze a lecsöpögtetett tonhallal, tojással, és fűszerekkel ízesítsd. A tésztából formázz golyókat, majd helyezd őket...
Elkészítési idő:A halat kockára vágjuk. A vajat felmelegítjük és belerakjuk a halkockákat. Fehéredésig pirítjuk, közben fűszerezzük. Hozzáadjuk a zöldborsót és fedő alatt, 4-5 percig pároljuk....
Elkészítési idő:Így készítsd el a halat! A pisztrángot mosd meg, csepegtesd le, és mindkét oldalát kb. 10-10 helyen, egyenként fél centiméter mélyen irdald be. Sütés előtt kb. 20 perccel sózd...
Elkészítési idő: