2 fej saláta
4 cikk fokhagyma
kevés olaj
8 tojás
1 csapott evőkanál liszt
só , bors, ecet (ízlés szerint)
zöld kapor
A fokhagymat aprora vagom es keves olajon megdinsztelem
Felontom vizzel, amikorr forr beleteszem a salatat es a kaprot
E;keszitem a tojasrantottat (omlett)
Felverem a tojasokat, 2 tojasnak a sargajat felreteszem egy masik talba a leves behabarasahoz
Sozom, borsozom, es 3 omlettet sutok belole
Amikor a salata megfo, akkor izesitem a levest, so-bors
Elkeszitem a habarast
A 2 tojassargat csomomentesre keverem a liszttel es keves vizzel
Ovatosan lassan a leveshez ontom
A legvegen teszem hozza az ecetet,es a felkockazott omletteket, amikor mar elzartam a tuzet a leves alatt...
Aki szereti keves cukrot is tehet a levesbe...
Futtassuk meg a hagymát az olajon. Közben hámozzuk meg a csicsókát és mossuk meg újból, daraboljuk fel és tegyük az edénybe. Gyorsan dolgozzunk vele, mert nagyon hamar megfeketedik...
Elkészítési idő: 30 percA zsiradékban megpirítjuk a vékonyra szelt, kockákra vágott rozskenyeret, és tányérokba osztjuk. Minden tányérba teszünk egy kevés tört fokhagymát is, és rászűrjük a sós burgonyafő...
Elkészítési idő:A krumplit, káposztát, kolbász, tarjaszeleteket annyi vízben tesszük fel, amennyi leves kell, sózzuk, borsozzuk, köménymagozzuk. Ha kész, a sűrűjét kiszedjük, megöntözzük a vajban...
Elkészítési idő: