2 fej saláta
4 cikk fokhagyma
kevés olaj
8 tojás
1 csapott evőkanál liszt
só , bors, ecet (ízlés szerint)
zöld kapor
A fokhagymat aprora vagom es keves olajon megdinsztelem
Felontom vizzel, amikorr forr beleteszem a salatat es a kaprot
E;keszitem a tojasrantottat (omlett)
Felverem a tojasokat, 2 tojasnak a sargajat felreteszem egy masik talba a leves behabarasahoz
Sozom, borsozom, es 3 omlettet sutok belole
Amikor a salata megfo, akkor izesitem a levest, so-bors
Elkeszitem a habarast
A 2 tojassargat csomomentesre keverem a liszttel es keves vizzel
Ovatosan lassan a leveshez ontom
A legvegen teszem hozza az ecetet,es a felkockazott omletteket, amikor mar elzartam a tuzet a leves alatt...
Aki szereti keves cukrot is tehet a levesbe...
Az apró kockára vágott bébicukkiniket sós vízben megfőzöm,levéből kiszedem,mixerelem,visszaöntöm,belenyomok egy krémsajtot,fűszerezem: só,ha még kell,bors,zöldpetrezselyem,delikát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajban pirítsd meg a hagymát, majd öntsd fel 750 ml zöldség alaplével. Tedd a levesbe az apróra vágott sárgarépát és a krumplit, majd főzd 20 percig, amíg megpuhulnak. Ezt köv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA körtét meghámozzuk, kiszedjük a magjait, néhány vékony szeletet félrerakunk a díszítéshez, a többit kis kockákra vágjuk. Összekeverjük a cukrot a sóval. Egy lábasban megkarame...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű