0,5 kg sertes oldalas
so,bors
fokhagyma (izles szerint)
olaj
Az oldalast a csontok mellett felszeleteltem
A fuszerekkel,soval,borssal,aprora zuzott fokhagymaval jol bedorzsoltem,es hagytam allni kb. fel orat
Egy serpenyobn olajat ontottem,amikor felforrosodott beletettem a husokat,es picit minden oldalan atsutottem
Utana,feltoltottem keves vizzel,es puhara paroltam
Ha nem puhul meg annyi vizzel amennyit toltottem,akkor meg potoljuk
Amikor megpuhul,akkor zsirjara sutjuk
Krumplipurevel talaltam...
1. Az egyik hagymát karikázd fel, s kevés zsíron (vagy olajon) pirítsd sárgára, adj hozzá egy fél kávéskanálnyi köménymagot, a káposztát, önts hozzá 3-4 dl vizet és párold puhára....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sertes kormoket es a sertesbort jol megtisztitottam, es lesuroltam allando folyoviz alatt. Utana a kormoket egy eles kessel, hosszaban kette vagtam. Egy nagy edenyben beletette...
Elkészítési idő: 5 ora Nehézség: KözepesA karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikákat és az újhagymát vékony csíkokra vágjuk. Elkészítés: A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk a krémsajtból. Erre 3-4...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tarjaszeleteket sózzuk, borsozzuk, megszórjuk kevés liszttel, és egy nagy, magasabb falú serpenyőben, olívaolajban körbepirítjuk a szeleteket. Egy tányérra tesszük, letakarjuk fó...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes