0,5 kg sertes oldalas
so,bors
fokhagyma (izles szerint)
olaj
Az oldalast a csontok mellett felszeleteltem
A fuszerekkel,soval,borssal,aprora zuzott fokhagymaval jol bedorzsoltem,es hagytam allni kb. fel orat
Egy serpenyobn olajat ontottem,amikor felforrosodott beletettem a husokat,es picit minden oldalan atsutottem
Utana,feltoltottem keves vizzel,es puhara paroltam
Ha nem puhul meg annyi vizzel amennyit toltottem,akkor meg potoljuk
Amikor megpuhul,akkor zsirjara sutjuk
Krumplipurevel talaltam...
Sertés combot felkockázni, sóval, borssal, mustárral elkeverve betetenni a hűtőbe. Minél tovább pihen annál finomabb. A husit megpiríteni egy kis olajon utána felönteni vízzel, be...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűFelöntöm 2 liter vízzel a húst, főzöm két óráig, amíg félig megpuhul. A disznó 1 óráig fő. Fűszerezem. Beleteszek két krumplit, répát, fehérrépát, zöldséget, karalábét kockára vá...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA sertéscombot és a szalonnát csíkokra, a hagymát apróra a paprikát, paradicsomot kockákra vágjuk. Ha friss zöldbabunk van, akkor azt is 2-3 centisre daraboljuk. A szalonnát kiolva...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA tarját kb másfél centis szeletekre vágjuk. A széleit több helyen bevagdossuk, hogy ne ugorjon össze sütés közben. Borsozzuk. A ketchupot összekeverjük a worchestershire szósszal...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű