menu

Családireceptkönyv.hu

SZEMES PASZULY SERTÉSHÚSSAL


Írta:

Elk. idő: 2 ora
Adag: 4 főre
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


50 dkg sertéshús
40 dkg szemes paszuly
1 kis fej hagyma
3 cikk fokhagyma
2 evőkanál sűrített paradicsom
so, bors, keves piros paprika, olaj
szárított kapor
Rántáshoz:
1 ek. liszt
2 ek. olaj
leves kocka

Elkészítés:


A paszulyt puhara fozzuk
A hust kockara vagjuk
A hagymat vekonyra szeleteljuk
Keves olajon a hagymat uvegesre paroljuk, hozzaadjuk a hust,es addig keverjuk amig a hus kifeheredik
Fuszerezzuk : so,bors piros paprika
Amikor a paszuly es a hus is megpuhult, akkor a kettot osszekeverjuk, ha a paszulyon sok a viz akkor leszurunk belole
Hozzatesszuk a preselt fokhagymat, kaprot,sűrített paradicsomot,leveskockat
Elkeszitjuk a rántást
Az olajban elkeverjuk a lisztet, es nehany percig kavarjuk, utana felontjuk a maradek paszyly levevel , es allando kavarassal a husos paszulyhoz adjuk
Ha kell akkor meg utana fuszerezzuk
Meg nehany percig a tuzon hagyjuk, hogy az izek osszeerjenek.

SZEMES PASZULY SERTÉSHÚSSAL

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Karaj - Norvég karaj
Karaj - Norvég karaj

1. Az egyben hagyott sertéskaraj csontját eltávolítjuk. 2. Egy tepsit alufóliával kibélelünk, és az aljára karikára vágott hagymát helyezünk. 3. Rárakjuk a karajt, amelyet...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Kolbász, hurka sütése
Avatar Ivett Kedvelnék
Kolbász, hurka sütése

Rakd egy nagyobb méretű, kevés zsiradékkal kikent tepsibe. A tetejét villával vagy hústűvel szurkáld meg több helyen, így a gőz könnyen el tud távozni. Önts alá kevés vizet. Tedd...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Egészben sült csülök pékné módra
Egészben sült csülök pékné módra

A csülök főzéséhez: A csülköt az összes többi hozzávalóval egy nagy edénybe tesszük. Felöntjük annyi vízzel, ami éppen ellepi, majd (a csülök méretétől függően) 1,5-2 óráig főzzü...

Elkészítési idő: 190 min
Nehézség: Közepes
share
Darált - Milánói rakott galuska
Darált - Milánói rakott galuska

1. A lisztből és a tojásból egy csipet sóval galuskatésztát készítünk. 2. Forrásban lévő vízben kifőzzük, majd leszűrjük. 3. Kevés olajon megpároljuk a finomra vágott gombá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk