Cukkini ,kevés darált hús (fasírtnak), tojás , liszt,
tejföl,sajt
Vágd fel a cukkinit 1,5 - 2 cm vastagságú szeletekre, ha zsenge akkor akár a héját is rajta hagyhatod. A képen látható módon vágd ki a közepét. Tölts meg fasírtnak befűszerezett darált hússal. Forgasd meg a szeleteket lisztben és tojásban, majd olajban süsd ki.
- VAGY vágd fel a cukkinit 2 - 2,5 cm vastagságú szeletekre, ha zsenge akkor akár a héját is rajta hagyhatod. A képen látható módon vágd ki a közepét. Tölts meg púposan fasírtnak befűszerezett darált hússal, kend meg a tetejét tejföllel, szórd meg reszelt sajttal, és kiolajozott tepsire téve, forró sütőben süsd készre.
A húsokat befűszerezem és sorban lerakom a tepsi aljára A hagymát félfőre vágom a gombát szeletelem, Egy nagy tálban összekeverem sóval borssal a ketchuppal és a mustárral, majd a...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA bolognai spagetti a világ egyik legegyszerűbb kajája, mégis sokan készítik porból. Egy olyan receptet mutatunk, ami szerintünk TÖKÉLETES, de persze ha nektek már megvan a jól...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, és kevés olajon mindkét oldalán hirtelen megsütjük. 2. Tűzálló tálba rakjuk, kevés vízzel hígított bort öntünk alá, és fedő a...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA karajt elkezdem a megszokott lisztbe , tojásba panírozni , de nem zsemlemorzsába hanem reszelt sajtba forgatom , tepsibe olajat öntök és arra helyezem egymás mellé a húst amit a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű