500 g karaj
250 g mexikói zöldség keverék
2 evőkanál olaj
1 evőkanál liszt
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint majoranna
víz
A felcsíkozott karajt felteszem olajon pirítani.
Mikor levet enged hozzáadom a sót, a borsot és a majoránnát. (ízlés szerint.)
Fehéredésig főzöm, majd hozzá adom a zöldségkeveréket és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Megszórom liszttel, elkeverem.
Fedő alatt kb 10 percig főzöm. Eközben párszor megkeverem. Mikor elfőtte a levét, akkor kicsit összepirítom. És el is készült.
Sült krumplival tálalom. :)
A zsemléket vízben megáztatjuk, az apró húst ledaráljuk, a reszelt hagymát zsíron megpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott gombát, májat, kicsit megpirítjuk. Majd petrezselyemzöldd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felszeletelt sertéshúst megsózzuk, megborsozzuk, fokhagymával bedörzsöljük és diónyi, apróra vágott vöröshagymát szórunk rá, majd megolajozott vagy vajazott alufóliába csomagolju...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A natúran sütött, sózott sertés szeleteket megkenjük tejföllel. 1. Erre rátesszük az apróra vágott sós-borsos pirított gombát, a csíkokra vágott gépsonkát és a reszelt Trapp...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűfüszer mennyiséget nem tudok mondani csak érzésre füszereztem nem mértem semmit! Vettem 2 db csotozott fél sertésfejet, 1 db csülköt , sertés bört , 5- 6 sertés nyelvet! Jó puhára...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű