500 g karaj
250 g mexikói zöldség keverék
2 evőkanál olaj
1 evőkanál liszt
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint majoranna
víz
A felcsíkozott karajt felteszem olajon pirítani.
Mikor levet enged hozzáadom a sót, a borsot és a majoránnát. (ízlés szerint.)
Fehéredésig főzöm, majd hozzá adom a zöldségkeveréket és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Megszórom liszttel, elkeverem.
Fedő alatt kb 10 percig főzöm. Eközben párszor megkeverem. Mikor elfőtte a levét, akkor kicsit összepirítom. És el is készült.
Sült krumplival tálalom. :)
Egy kis tálban habverővel keverjük össze a barna cukrot, a paprikát, a köményt és a sót. Majd keverjük hozzá az olívaolajat, hogy paszta alakuljon ki. Kenjük be a pasztával a húst....
Elkészítési idő: 1 óraHúst kiklopfol Zúzott fokhagymával beken Egy éjszakát hűtőben érlel Húst paprikás lisztbe forgat Forró olajban, zsírban 6-8 percig süt Sóz, borsoz, melegen tart Szalonnát...
Elkészítési idő:A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. Olajon megpirítjuk. Minél több hagymát adunk hozzá annál szaftosabb lesz. Hozzá tesszük a csíkokra vágott sertésmájat, és kb. 5 percig n...
Elkészítési idő: