8 szelet karaj
főző tejszín
mustár
só bors
petrezselyem,
fokhagyma
gomba
sajt
Először a kicsit kiklopfolt sózott borsozott szeleteket betöltjük, feltekerjük és forró serpenyőben kevés olajon át pirítjuk,hogy pörzs anyag keletkezzen és a rostokat ezzel le is zárjuk. Nem tűztük össze semmivel hajtással lefelé mentek be egymás után és átforgattuk! Ha kész kiszedjük őket és a keletkezett szafttal folytatjuk, főzőtejszín, mustár, petrezselyem, fokhagyma minden ízlés szerint, (van aki mustárosabban vagy fokhagymásabban szereti kóstoljatok!)mehet bele, valamint mi megízesítettük egy gombás szósszal is! ! Majd jénaiba öntöttük a szószt bele feküdtek a husi roládok és ment a sütőbe na jó egy kis extra sajttal még megszórtuk a tetejét! Garantáltan szaftos, omlós lesz nem szárad ki!!! Ennyire omlós karajt még nem ettünk, kívül szép sültes belül szaftos puha.
1. A kolbászhoz a húst és a szalonnát földaraboljuk, majd egy közepes lyuku tárcsán át jó nagy tálba daráljuk. A fokhagymát megtisztítjuk, majd miután zöld csíráját kivágtuk, nagyo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csontozott húst megmossuk és nagy szeletekre vágjuk, átkenjük sóval és borssal, kiolajozott tepsibe tesszük. A bort, a paradicsomszószt, a fűszereket és a zúzott fokhagymát össze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz abálási folyamat 90 C fok környékén legyen és maximálisan elég neki 45 perc.Ha kellemesen sós volt az alaplevünk már sózni nem kell a megabált oldalas darabokat, csak egy kevés...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesEgy-két nappal az elkészítés előtt bepácoljuk a csülköt: sózzuk, majd az olajban elkevert borssal, köménnyel és egészen finomra vágott fokhagymával megkenegetjük. Egy tálban, le...
Elkészítési idő: 195 perc Nehézség: Nehéz