menu

Családireceptkönyv.hu

Tejszínes-mustáros karaj sajttal, sonkával töltve


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


8 szelet karaj
főző tejszín
mustár
só bors
petrezselyem,
fokhagyma
gomba
sajt

Elkészítés:


Először a kicsit kiklopfolt sózott borsozott szeleteket betöltjük, feltekerjük és forró serpenyőben kevés olajon át pirítjuk,hogy pörzs anyag keletkezzen és a rostokat ezzel le is zárjuk. Nem tűztük össze semmivel hajtással lefelé mentek be egymás után és átforgattuk! Ha kész kiszedjük őket és a keletkezett szafttal folytatjuk, főzőtejszín, mustár, petrezselyem, fokhagyma minden ízlés szerint, (van aki mustárosabban vagy fokhagymásabban szereti kóstoljatok!)mehet bele, valamint mi megízesítettük egy gombás szósszal is! ! Majd jénaiba öntöttük a szószt bele feküdtek a husi roládok és ment a sütőbe na jó egy kis extra sajttal még megszórtuk a tetejét! Garantáltan szaftos, omlós lesz nem szárad ki!!! Ennyire omlós karajt még nem ettünk, kívül szép sültes belül szaftos puha.

Tejszínes-mustáros karaj sajttal, sonkával töltve

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Comb - Sertésszelet tejfölös bundában - OK
Comb - Sertésszelet tejfölös bundában - OK

1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. 2. A tejfölt a tojással kikeverjük(tehetünk bele zúzott fokhagymát is). 3. A húst lisztbe, tojásos tejfölbe, majd újra l...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Natúrszelet hasábburgonyával
Natúrszelet hasábburgonyával

A burgonyát megsütöm, a húst kiklopfolom, sózom, borsozom, fokhagymázom és kevés olajon aranyszínűre sütöm.

Elkészítési idő: 1/2
Nehézség: Könnyű
share
Házi kenőmájas
Házi kenőmájas

Fél kg sertésmáj, 70,dk hús, 1 kg szalonna hasaalja , 2 fej vöröshagyma 3 evőkanál zsiron megdinsztelve zúzott fokhagymát vizbe áztatni alapanyagokat felteszem főzni leszüröm ledar...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veronika
Medvehagymás húsgolyók cheddar sajtszószban
Medvehagymás húsgolyók cheddar sajtszószban

1. A húsgolyóhoz az összes hozzávalót egy nagy keverőtálba tesszük, a durvára vágott zöldfűszerekkel együtt jól összegyúrjuk, legalább 1 órán át állni hagyjuk, majd dió nagyságú go...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk