4 tojás
2 kissebb fott krumpli
1 kozepes fej hagyma
1 piros paprika
so, bors
olaj
A fott krumplit meghamoztam es felszeleteltem,a hagymat is, szinten felszeleteltem,a paprikat kockakra vagtam
Egy talban,villaval felvertem a tojasokat es fuszereztem...
Serpenyobe olajat ontottem,kb. 2 evokanalnyit,beletettem a krumplit es picit megpiritottam
Kiszedtem,es a visszamaradt olajban a hagymat uvegesre paroltam
Hozzaadtam a felkockazott paprikat es egyutt is keveset paroltam
Utana hozzaadtam a megpiritott krumplit es a felvert tojasokat
Fakanallal kavargattam,addig, ameddig a tojas elerte a kivant suruseget...
A lisztet a sóval és a sütőporral elkeverjük. Mehet bele az olaj és végül annyi víz, amennyivel egy gyurma állagú tésztát kapunk. Félretesszük. A töltelékhez a hozzávalókat apróra...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA vöröshagymát megtisztítjuk, és finomra aprítjuk. A gombát megmossuk, apróra vágjuk. A fokhagymákat megtisztítjuk, kivesszük a közepét, összetörjük. Az olajon a vöröshagymát megpi...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyűelkészítés A csülköket sós-borsos-babérleveles-fokhagymás-vöröshagymás vízben (annyi vízben, hogy éppen ellepje) 2-2 és fél órán át lassú tűzön előfőzzük. A csülköket még meleg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben kifőzzük, a szalonnát apróra feldaraboljuk, a hagymát is felaprítjuk. Az olajon a hagymát áthevítjük, majd rádobjuk a szalonnát és megpirítjuk. Ezután rátess...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű