-
A "tészta" 1 tojás, 1 ek. vízzel felverve, és palacsintaként megsütve. 5 ilyet készítettem.
Közben a hagymát kókuszolajon megpirítottam, vízzel picit főztem, hozzáadtam a darált húst (450 g), fűszereztem (oregánó, só, bors, pirospaprika), majd mikor elkészült, a lapok közé elosztottam, a tetejére cocomas és kevés sajt került, majd előmelegített sütőben fél órát sült.
A spagettit forró, sós vízben kifőzzük. A párizsit apróra daraboljuk. A hagymát felaprítjuk, olajon megdinszteljük, pici pirospaprikával megszórjuk, majd rátesszük a párizsit, kic...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűgy serpenyőt kikenünk olajjal, belehelyezzük a párizsi szeleteket. A bőrét rajta hagyjuk (fontos, hogy ne műbőr bevonata legyen), a forró serpenyőben a bőr pillanatok alatt összeug...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A tojás sárgáját a vajjal és a cukorral babosra keverem, a fehérjét kemény habbá verem. 2. A tojássárgájás masszához hozzá adom a beáztatott aszalt gyümölcsöket, a lisztet, a t...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű