1 olajas tonhal konzerv (130 gr)
10 dkg vaj
so, bors
keves citromle
1 darab kemenyre fott tojas
keves reszelt hagyma(elhagyhato)
A konzervrol leszurjuk az olajat
A tojast kemenyre fozzuk es lereszeljuk finomra
Osszekeverjuk a halat,a lereszelt tojast,a vajat,sot, borsot,citromlevet,reszelt hagymat, amig szep sima lesz
Hutobe tesszuk legalabb fel orara
A halatkiolvasztás után panírozzuk, majd olajban kisütjük. Rizzsel, sültkrumplival és tartármártással tálaljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A halat megtisztítjuk, beirdaljuk, ízlés szerint (sózzuk, borsozzuk vagy pirosarany). 2. Egy-két óra elteltével az irdalásokba tesszük a szárított zöldfűszereket, beledör...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA garnélát és a lazacot food processzorral összedaraboltam, majd az összes többi hozzávalót is beletettem, jól összedolgoztam és hagytam állni negyed órát. Nedves kézzel kissebb la...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű- Reggel a halat megmossuk és befűszerezzük mindkét oldalát (keverékkel és paprikával) - A tepsi aljára teszem a vajat, úgy, hogy a hal alatt legyen - Esetleg kevés olívaolajat i...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű