menu

Családireceptkönyv.hu

TONHAL PASTETOM


Írta:

Elk. idő: 20 perc
Adag: 2 főre
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 olajas tonhal konzerv (130 gr)
10 dkg vaj
so, bors
keves citromle
1 darab kemenyre fott tojas
keves reszelt hagyma(elhagyhato)

Elkészítés:


A konzervrol leszurjuk az olajat
A tojast kemenyre fozzuk es lereszeljuk finomra
Osszekeverjuk a halat,a lereszelt tojast,a vajat,sot, borsot,citromlevet,reszelt hagymat, amig szep sima lesz
Hutobe tesszuk legalabb fel orara

TONHAL PASTETOM

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Jucus
Rántott tengeri hal
Rántott tengeri hal

A halatkiolvasztás után panírozzuk, majd olajban kisütjük. Rizzsel, sültkrumplival és tartármártással tálaljuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fokhagymás vajas süllő
Fokhagymás vajas süllő

1. A halat megtisztítjuk, beirdaljuk, ízlés szerint (sózzuk, borsozzuk vagy pirosarany). 2. Egy-két óra elteltével az irdalásokba tesszük a szárított zöldfűszereket, beledör...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Garnélás lazac
Garnélás lazac

A garnélát és a lazacot food processzorral összedaraboltam, majd az összes többi hozzávalót is beletettem, jól összedolgoztam és hagytam állni negyed órát. Nedves kézzel kissebb la...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Petra
Afrikai harcsa sütve Kati mama módra
Afrikai harcsa sütve Kati mama módra

- Reggel a halat megmossuk és befűszerezzük mindkét oldalát (keverékkel és paprikával) - A tepsi aljára teszem a vajat, úgy, hogy a hal alatt legyen - Esetleg kevés olívaolajat i...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk