1 olajas tonhal konzerv (130 gr)
10 dkg vaj
so, bors
keves citromle
1 darab kemenyre fott tojas
keves reszelt hagyma(elhagyhato)
A konzervrol leszurjuk az olajat
A tojast kemenyre fozzuk es lereszeljuk finomra
Osszekeverjuk a halat,a lereszelt tojast,a vajat,sot, borsot,citromlevet,reszelt hagymat, amig szep sima lesz
Hutobe tesszuk legalabb fel orara
A besózott halszeleteket fél óráig állni hagyjuk, majd lecsurgatjuk és mindkét oldalukat lisztbe mártva kisütjük. Az olaj másik felében megfonnyasztjuk a felaprított vöröshagymát,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kockára vágott harcsát megsózzuk, állni hagyjuk, lisztbe forgatjuk, körbesütögetjük (óvatosan, nehogy szétessen) és félrerakjuk. A szalonnát felkockázzuk, mélyebb serpenyőben el...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tepsibe alufóliát terítünk, és olívaolajat csurgatunk rá. Ebben megforgatjuk a lazaszeleteket. A szeletek mindkét oldalát megsózzuk, majd bőrös felükkel lefelé az alufóliára h...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA paradicsomokat egy pillanatra forró vízbe mártom, héjukat lehúzom, félbevágom, és magjait kikaparom. Húsukat nagyon apróra vágom, szűrőkanálba teszem, és legalább 30 percig állni...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes