80dk Szögedi szürkeharcsa filé harcsa szelet
1fej v.hagyma
1db paprika
1db paradicsom
1e.k gulyáskrém v. örölt fűszerpaprika
1e.k liszt
2dl tejföl
só, bors
olaj
erőspaprika dísziteni
Tészta:
50dk csuszatészta
25dk tehéntúró
10dk füstölt kenyérszalonna
1 csokor kapor
só
A harcsa falatokat rövidzsiradékon elősütjük, majd a serpenyőből kiemeljük, a hagymából, szalonnából, paradicsomból, paprikából, lecsót készítünk azon a zsiradékon, amin a halat sütöttük pépesre főzzük, majd a halat visszahelyezzük, tejfölös habarással sűrítjük, eközben elkészítjük a túros csuszát a szalonnával, kaporral ízesítünk tálalunk erős paprikával díszítünk.
A megtisztított hal fejét, illetve farok részét levágjuk, úgy hogy némi hús maradjon rajta. A halat kifilézzük, felkockázzuk. Alaplé készítés: A fejet, a farkat és az apró...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA PISZTRÁNGOT BEFŰSZEREZZÜK ÉS BESÓZZUK ÉS KÉT ÓRÁN KERESZTÜL ÁLLNI HAGYJUK.. A HAGYMÁT A PAPRIKÁT A PARADICSOMOT MEGPUCOLJUK ÉS FELSZELETELJÜK... AZ OLAJAT BELEÖNTJÜK A TEPSIBE...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTálba öntjük azt az olaj vagy zsiradékmennyiséget, amennyiben a halat sütjük, belereszeljük az 1 citrom héját, lereszeljük a fokhagymát is, beletesszük a sóval és borssal együtt, a...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA megtisztított ananászt és avokádót felkockázzuk, tálba tesszük. Hozzáadjuk az aprított lila hagymát, belefacsarjuk a lime levét, hozzáadjuk a felaprított koriandert és a csilit....
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű