80dk Szögedi szürkeharcsa filé harcsa szelet
1fej v.hagyma
1db paprika
1db paradicsom
1e.k gulyáskrém v. örölt fűszerpaprika
1e.k liszt
2dl tejföl
só, bors
olaj
erőspaprika dísziteni
Tészta:
50dk csuszatészta
25dk tehéntúró
10dk füstölt kenyérszalonna
1 csokor kapor
só
A harcsa falatokat rövidzsiradékon elősütjük, majd a serpenyőből kiemeljük, a hagymából, szalonnából, paradicsomból, paprikából, lecsót készítünk azon a zsiradékon, amin a halat sütöttük pépesre főzzük, majd a halat visszahelyezzük, tejfölös habarással sűrítjük, eközben elkészítjük a túros csuszát a szalonnával, kaporral ízesítünk tálalunk erős paprikával díszítünk.
Lepirítjuk az apró kockákra vágott hagymát és fokhagymát. Mikor lepirult a hagyma, hozzádobjuk a felkockázott paprikát és paradicsomot, és további kb. egy percig pirítjuk. Felöntjü...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűE heti tesztünk során a gyorsfagyasztott halfiléket vizsgáltuk: ízét, állagát, árát tekintve, vajon melyik a legjobb választás? Mielőtt natúr módon – vajon, sóval, borssal ízesí...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Először a friss bazsalikomleveleket mosd át és aprítsd fel. Aztán egy tálban keverd össze a majonézt a mustárral és a kifacsart citromlével. 2. Hozzákeverjük az apróra vágott b...
Elkészítési idő: 1 adag Nehézség: KönnyűA halszeleteket sózzuk, daráljunk rá borsot. Egy tepsit béleljünk ki alufóliával, vékonyan kenjük be olajjal. A felaprított petrezselymet keverjük össze a finomra vágott fokhagymá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű