menu

Családireceptkönyv.hu

Szegedi harcsapaprikás kapros túróscsuszával


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


80dk Szögedi szürkeharcsa filé harcsa szelet
1fej v.hagyma
1db paprika
1db paradicsom
1e.k gulyáskrém v. örölt fűszerpaprika
1e.k liszt
2dl tejföl
só, bors
olaj
erőspaprika dísziteni
Tészta:

50dk csuszatészta
25dk tehéntúró
10dk füstölt kenyérszalonna
1 csokor kapor

Elkészítés:


A harcsa falatokat rövidzsiradékon elősütjük, majd a serpenyőből kiemeljük, a hagymából, szalonnából, paradicsomból, paprikából, lecsót készítünk azon a zsiradékon, amin a halat sütöttük pépesre főzzük, majd a halat visszahelyezzük, tejfölös habarással sűrítjük, eközben elkészítjük a túros csuszát a szalonnával, kaporral ízesítünk tálalunk erős paprikával díszítünk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Virgínia
Túrós csusza harcsapaprikással
Túrós csusza harcsapaprikással

Lepirítjuk az apró kockákra vágott hagymát és fokhagymát. Mikor lepirult a hagyma, hozzádobjuk a felkockázott paprikát és paradicsomot, és további kb. egy percig pirítjuk. Felöntjü...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
hogy kell felengedtetni a fagyasztott halat?
hogy kell felengedtetni a fagyasztott halat?

E heti tesztünk során a gyorsfagyasztott halfiléket vizsgáltuk: ízét, állagát, árát tekintve, vajon melyik a legjobb választás? Mielőtt natúr módon – vajon, sóval, borssal ízesí...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Majonézes-mustáros grillezett lazac
Majonézes-mustáros grillezett lazac

1. Először a friss bazsalikomleveleket mosd át és aprítsd fel. Aztán egy tálban keverd össze a majonézt a mustárral és a kifacsart citromlével. 2. Hozzákeverjük az apróra vágott b...

Elkészítési idő: 1 adag
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Citromos petrezselymes tőkehal
Citromos petrezselymes tőkehal

A halszeleteket sózzuk, daráljunk rá borsot. Egy tepsit béleljünk ki alufóliával, vékonyan kenjük be olajjal. A felaprított petrezselymet keverjük össze a finomra vágott fokhagymá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk