1 csomag eisberg Verona Mix
4 db pisztráng vagy 60 dkg fogasfilé
10 dkg kukoricadara
3 dl napraforgóolaj
1,5 dl olívaolaj
1 db tojás
1 tk mustár
1 ek vágott bazsalikom
1 db narancs
1 db lime
0,5 dl tejszín
csipet porcukor
só
őrölt bors
A tojássárgáját egy habverő segítségével összekeverjük a mustárral, és közben hozzácsurgatjuk az olívaolajat. Majonézalapunkat friss bazsalikommal, a narancs levével, valamint sóval és borssal ízesítjük.
Hozzáadjuk a csipet porcukrot, majd tejszínnel lágyítjuk.
A pisztrángokat/szeletelt fogasfilét kívül belül megsózzuk, megborsozzuk, majd kukoricadarában megforgatva, kevés forró olajban aranybarnára sütjük őket. A salátára rácsurgatjuk a bazsalikomos mártást, és a hal mellé helyezve lime cikekkel tálaljuk.
A zöldségeket meghámozzuk, a krumplit apró kockákra, a répát karikára, a póréhagymát vékonyan felszeleteljük. A vajat megolvasztjuk, megdinszteljük rajta a pórét, hozzáadjuk a zú...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Forrósítsuk fel a sütőt (villany: 180 fok, légkeveréses: 160 fok, gáz: 4-es fokozat). Az egész fej fokhagymát tegyük egy darab alufóliára, locsoljuk meg 1 ek. repceolajjal, maj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fűszeres morzsához a vajat felolvasztjuk. A vajhoz adjuk a morzsát, hozzáreszeljük a citrusok héját és a friss gyömbért. Sózzuk, borsozzuk, adunk hozzá egy kevés chilipelyhet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított ananászt és avokádót felkockázzuk, tálba tesszük. Hozzáadjuk az aprított lila hagymát, belefacsarjuk a lime levét, hozzáadjuk a felaprított koriandert és a csilit....
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű