1 kg natúr halfilé (fagyasztott)
só, őrölt bors, petrezselyemzöld
citrom
20 dkg tejszínes krémsajt (nálam Camping)
12 dkg trappista sajt
2 gerezd fokhagyma
kevés olaj, liszt
A fagyos halszeleteket szobahőmérsékleten hagytam felengedni, majd tenyérnyi darabokra vágtam (így lett 8 szelet).
Besóztam, citromlével meglocsoltam.
A tejszínes krémsajtot tálba tettem, hozzáreszeltem a trappistát, ízesítettem sóval, őrölt borssal, aprított petrezselyemzölddel és zúzott fokhagymával, egyneművé kevertem.
A halszeleteket lisztbe forgattam, kevés olajon elősütöttem.
Kiolajazott tepsibe rakosgattam, tetejükön elosztottam a sajtbundát úgy, hogy szépen befedje.
Előmelegített, 180 fokos sütőben szép pirosra sütöttem, párolt rizzsel és párolt vegyes zöldséggel tálaltam.
A halat fűszerezzük 1/4 teáskanál sóval, korianderrel és borssal. Pici olajjal felforrósítunk egy serpenyőt. Beletesszük a halat és 4 percig sütjük mindkét oldalát. Amíg hal sül...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA halat sózom, borsozom, majd kevés olajon mindkét oldalát megsütöm. A rizst megfőzöm. A majonézt sóval, borssal, porcukorral, tejföllel, pici citromlével kikeverem, hozzáöntöm a k...
Elkészítési idő: 1/2 Nehézség: KönnyűA halkonzervek tartalmát dolgozzuk össze annyi liszttel, amennyitől közepes sűrűségű tésztává áll össze. Ha nagyon szétesik, tegyünk bele 1-2 ek tojásmentes majonézt vagy kechupot....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA HAL DARABOKAT BESÓZZUK MAJD PANÍROZZUK ÚGY,HOGY A ZSEMLEMORZSÁT ÖSSZEKEVERJÜK A SZEZÁM MAGGAL A MEGPUCOLT KRUMPLIT SÓS VÍZBEN MEGFŐZZÜK MAJD ÖSSZENYOMJUK A VAJJAL TEJJEL HABOSRA...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű