Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Pisztráng kukoricalisztben sütve, pároltzöldséggel,


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


• 2 pisztráng
• kukoricaliszt,
• só ,bors, olaj
• 2 sárga répa,
• fél zeller,
• 1 fehér répa,
• 6 szem kelbimbó
• fokhagyma
• fél citrom
• krumpli
• zöld petrezselyem
• citromlé
• fokhagyma
• olaj
• tejföl
• pirospaprika

Elkészítés:


A pisztrángokat sózzuk, borsozzuk
A zöldségeket tisztítsuk meg
Kevés olajon pároljuk meg, először a sárga répa, zeller, majd a fehér répa és végül a kelbimbót , tegyük hozzá az apróra vágott fokhagymát és a citrom levét nyomjuk rá.
A halat kukoricalisztben forgassuk bele, és bő forró olajba süssük ki, kb 15 percet sül a két oldala.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Ázsiai tésztaleves garnélával
Ázsiai tésztaleves garnélával

A zöldségeket felaprítjuk tetszés szerint - a répát érdemes vagy gyufaszálra aprítani, vagy hámozóval vékony csíkokra szabni, és azokat rombuszalakúra vágni. Egy lábasban felhevít...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Apaci
Fokhagymás,tejfölös kárász
Fokhagymás,tejfölös kárász

A megtisztított kárászokat sűrűn beirdalom, megsózom. A tejfölben elkeverem az apróra vágott kaprot és a zúzott fokhagymát. Ezzel a keverékkel kívül-belül bekenem őket, jól belenyo...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
11 BEVÁLT TIPP HALSÜTÉSHEZ
11 BEVÁLT TIPP HALSÜTÉSHEZ

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Halászlé
Halászlé

A pontyot pucold meg, majd szeleteld fel. Ha akarod, a bőrét is lenyúzhatod. Sózd be, és tedd fél órára a hűtőbe. Rakd az aprólékot a keszegekkel, a fejekkel, a farkakkal, a belsős...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk