• 2 pisztráng
• kukoricaliszt,
• só ,bors, olaj
• 2 sárga répa,
• fél zeller,
• 1 fehér répa,
• 6 szem kelbimbó
• fokhagyma
• fél citrom
• krumpli
• zöld petrezselyem
• citromlé
• fokhagyma
• olaj
• tejföl
• pirospaprika
A pisztrángokat sózzuk, borsozzuk
A zöldségeket tisztítsuk meg
Kevés olajon pároljuk meg, először a sárga répa, zeller, majd a fehér répa és végül a kelbimbót , tegyük hozzá az apróra vágott fokhagymát és a citrom levét nyomjuk rá.
A halat kukoricalisztben forgassuk bele, és bő forró olajba süssük ki, kb 15 percet sül a két oldala.
Aprítsuk finomra a hagymát, kockázzuk fel a füstölt szalonnát, majd a paprikát és a paradicsomot is. A tésztát főzzük meg én kb. 20 percig főzöm de tésztától is függ. A füstölt sz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rákokat tojásba, mártom, majd kukorica keményítőbe forgatom, forró olajban készre sütöm. Zöldség köret: A megmaradó olajba beleteszem a hagymát, a fokhagymát és a gyömbért, ki...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Nehéz1. Egy tepsit kivajazni, amiben elfér a hal. 2. A halat mindkét oldalán, több helyen mélyebben bevágni. 3. Sózni, borsozni kívül-belül. 4. A vajat és a fokhagymát összekeverni....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 200C fokra. Egy jénai tálba pakoljuk egymás mellé a fagyasztott tilápiafiléket. Egy kis tálba öntjük az olívaolajat és a citromlevet. Egy villával addig kev...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű