• 2 pisztráng
• kukoricaliszt,
• só ,bors, olaj
• 2 sárga répa,
• fél zeller,
• 1 fehér répa,
• 6 szem kelbimbó
• fokhagyma
• fél citrom
• krumpli
• zöld petrezselyem
• citromlé
• fokhagyma
• olaj
• tejföl
• pirospaprika
A pisztrángokat sózzuk, borsozzuk
A zöldségeket tisztítsuk meg
Kevés olajon pároljuk meg, először a sárga répa, zeller, majd a fehér répa és végül a kelbimbót , tegyük hozzá az apróra vágott fokhagymát és a citrom levét nyomjuk rá.
A halat kukoricalisztben forgassuk bele, és bő forró olajba süssük ki, kb 15 percet sül a két oldala.
A zöldségeket felaprítjuk tetszés szerint - a répát érdemes vagy gyufaszálra aprítani, vagy hámozóval vékony csíkokra szabni, és azokat rombuszalakúra vágni. Egy lábasban felhevít...
Elkészítési idő:A megtisztított kárászokat sűrűn beirdalom, megsózom. A tejfölben elkeverem az apróra vágott kaprot és a zúzott fokhagymát. Ezzel a keverékkel kívül-belül bekenem őket, jól belenyo...
Elkészítési idő: 1 óraA pontyot pucold meg, majd szeleteld fel. Ha akarod, a bőrét is lenyúzhatod. Sózd be, és tedd fél órára a hűtőbe. Rakd az aprólékot a keszegekkel, a fejekkel, a farkakkal, a belsős...
Elkészítési idő: