1 kg tőkehalfilé (vagy bármilyen más hal)
4 evőkanál finomliszt
1 ek fűszerpaprika
só ízlés szerint
2 dl napraforgó olaj
A halat előző nap kivesszük a fagyasztóból, és lassan kiolvasztjuk. Kicsit leöblítjük, lecsöpögtetjük, szárazra töröljük, és ízlés szerinti darabokra vágjuk, picit sózzuk.
A lisztben alaposan elkeverjük a paprikát, beleforgatjuk a halszeleteket, és forró olajban pirosra sütjük.
A garnélát és a lazacot food processzorral összedaraboltam, majd az összes többi hozzávalót is beletettem, jól összedolgoztam és hagytam állni negyed órát. Nedves kézzel kissebb la...
Elkészítési idő: 40 perc- Reggel a halat megmossuk és befűszerezzük mindkét oldalát (keverékkel és paprikával) - A tepsi aljára teszem a vajat, úgy, hogy a hal alatt legyen - Esetleg kevés olívaolajat i...
Elkészítési idő: 30 perc- Lazac szeleteket olajozott zacskóba tesszük majd szórunk rá citromborsot és szezámmagot. Óvatosan összerázzuk/összeforgatjuk. - Amíg pácolódik elkészítjük a zöldségeket. Ízlés sz...
Elkészítési idő: 1 óra1. A rákokat tojásba, majd kukoricalisztbe forgatjuk. A wokot vagy a nagy serpenyőt közepes tűzön felmelegítjük. A rákokat az olajban 5 perc alatt aranybarnára sütjük. Szűrőkanálla...
Elkészítési idő: