Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Paprikás lisztben sült hal


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



1 kg tőkehalfilé (vagy bármilyen más hal)
4 evőkanál finomliszt
1 ek fűszerpaprika
só ízlés szerint
2 dl napraforgó olaj

Elkészítés:


A halat előző nap kivesszük a fagyasztóból, és lassan kiolvasztjuk. Kicsit leöblítjük, lecsöpögtetjük, szárazra töröljük, és ízlés szerinti darabokra vágjuk, picit sózzuk.
A lisztben alaposan elkeverjük a paprikát, beleforgatjuk a halszeleteket, és forró olajban pirosra sütjük.

Paprikás lisztben sült hal

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Garnélás lazac
Garnélás lazac

A garnélát és a lazacot food processzorral összedaraboltam, majd az összes többi hozzávalót is beletettem, jól összedolgoztam és hagytam állni negyed órát. Nedves kézzel kissebb la...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Petra
Afrikai harcsa sütve Kati mama módra
Afrikai harcsa sütve Kati mama módra

- Reggel a halat megmossuk és befűszerezzük mindkét oldalát (keverékkel és paprikával) - A tepsi aljára teszem a vajat, úgy, hogy a hal alatt legyen - Esetleg kevés olívaolajat i...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Adrien
Lazac (lax) zöldségágyon
Lazac (lax) zöldségágyon

- Lazac szeleteket olajozott zacskóba tesszük majd szórunk rá citromborsot és szezámmagot. Óvatosan összerázzuk/összeforgatjuk. - Amíg pácolódik elkészítjük a zöldségeket. Ízlés sz...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Kantoni édes-savanyú garnéla
Kantoni édes-savanyú garnéla

1. A rákokat tojásba, majd kukoricalisztbe forgatjuk. A wokot vagy a nagy serpenyőt közepes tűzön felmelegítjük. A rákokat az olajban 5 perc alatt aranybarnára sütjük. Szűrőkanálla...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk