menu

Családireceptkönyv.hu

Ecetes lé ecetes halhoz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 liter vízhez:

6 ek cukor
6 ek ecet ( 20 % ) vagy 8 ek ecet ( 8% )
1 ek só
3 babérlevél
szegfűbors
mustármag

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Pácolt lazac
Pácolt lazac

A bőrös halfilék fél órát érlelődtek a finom páclében, mialatt a köretet is előkészítettem. 3-3 perc grillezés kellett a lazacszeletek mindkét oldalának, míg a megtisztított, a to...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Rakott lazac
Rakott lazac

Kapcsold a sütöt 175 fokra Mérd ki a burgonyát, fözd meg és hagyd kihülni, hámozd meg majd szeleteld fel ½ centi vastag szeletekre. Fél tepsi nagyságú, magas oldalú tepsit ken...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Karácsonyi tejfölös csuka
Karácsonyi tejfölös csuka

Megtisztítjuk a csukahalat, jól megmossuk, két oldalát beirdaljuk. Ezt követően ízlés szerint borsozzuk és sózzuk, valamint az összenyomott fokhagymát egyenletesen elkenjük a hal...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Tejfölös tonhal
Tejfölös tonhal

A kiolvasztott tonhalat mossunk meg, áztassuk meg tejben. Öntsük le róla a tejet és papírtörlővel itassuk szárazra. A halszeleteket sózzuk be, és lisztben megforgatva, süssük ki fo...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk