menu

Családireceptkönyv.hu

Ecetes lé ecetes halhoz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 liter vízhez:

6 ek cukor
6 ek ecet ( 20 % ) vagy 8 ek ecet ( 8% )
1 ek só
3 babérlevél
szegfűbors
mustármag

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Harcsapaprikás bakonyi módon
Harcsapaprikás bakonyi módon

A halat kb. 1,5 órára a citromlével, sóval, borssal fűszerezve és jól átforgatva a hűtőben pihentetem, közben megcsinálom az alapszaftot. A szalonnát kisütöm (nem szedem ki a kisül...

Elkészítési idő: 75 min
Nehézség: Közepes
share
Avatar Palacsintatésztában sült tőkehal gombás rizs piláffa
Palacsintatésztában sült tőkehal gombás rizs piláffa

Az arrabiata szószhoz a felszeletelt chilit az olívaolajon 2 percig pirítjuk. Ekkor rádobjuk a szintén felszeletelt fokhagymát és további 1 percig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, felö...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Pisztráng sült krumplival
Pisztráng sült krumplival

Megmossuk, majd szárazra töröljük a pisztrángot, sózzuk, borsozzuk. Mindkét pisztráng belsejébe teszünk egy-egy karika citromot, 2-3 szál petrezselyemzöldet, kaprot, meglocsoljuk...

Elkészítési idő: 80 min
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Eszter
Sült tengeri halfilé tejszínes mártással
Sült tengeri halfilé tejszínes mártással

A halfiléket sózom, és durvára tört színes borssal megszórom. A vajat egy serpenyőben felolvasztom, beledobok 2 gerezd négybe vágott fokhagymát, és a filéket megsütöm benne. A kész...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk