1 liter vízhez:
6 ek cukor
6 ek ecet ( 20 % ) vagy 8 ek ecet ( 8% )
1 ek só
3 babérlevél
szegfűbors
mustármag
A halat kb. 1,5 órára a citromlével, sóval, borssal fűszerezve és jól átforgatva a hűtőben pihentetem, közben megcsinálom az alapszaftot. A szalonnát kisütöm (nem szedem ki a kisül...
Elkészítési idő: 75 min Nehézség: KözepesAz arrabiata szószhoz a felszeletelt chilit az olívaolajon 2 percig pirítjuk. Ekkor rádobjuk a szintén felszeletelt fokhagymát és további 1 percig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, felö...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűMegmossuk, majd szárazra töröljük a pisztrángot, sózzuk, borsozzuk. Mindkét pisztráng belsejébe teszünk egy-egy karika citromot, 2-3 szál petrezselyemzöldet, kaprot, meglocsoljuk...
Elkészítési idő: 80 min Nehézség: KönnyűA halfiléket sózom, és durvára tört színes borssal megszórom. A vajat egy serpenyőben felolvasztom, beledobok 2 gerezd négybe vágott fokhagymát, és a filéket megsütöm benne. A kész...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes