Családireceptkönyv.hu

Ecetes lé ecetes halhoz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 liter vízhez:

6 ek cukor
6 ek ecet ( 20 % ) vagy 8 ek ecet ( 8% )
1 ek só
3 babérlevél
szegfűbors
mustármag

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Egybensült fokhagymás ponty karácsonyra
Egybensült fokhagymás ponty karácsonyra

A megtisztított hal fejét-farkát levágjuk /a keserűfogát eltávolítjuk/, kívül-belül besózzuk. Az egyik oldalát a gerincéig beirdaljuk. A fokhagymát megtisztítjuk, összetörjük, a pi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bab
Tőkehalfilé
Tőkehalfilé

A hal kivételével keverd ki az összetevőket egy nagy tálban, majd alaposan hempergesd bele a halszeleteket, és hagyd, hogy jól átjárja őket a pác. Legegyszerűbb, ha éjszakára a hűt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Tonhal steak sütése (Bmintbalázs)
Tonhal steak sütése (Bmintbalázs)

Még mielőtt megsütnéd, készítsd elő a tonhal steak szeleteket. A boltban kétféleképpen juthatsz hozzá, ettől függ az előkészítés is: Nagyobb egész darabban. Ebben az esetben 2-3 c...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Thai sült rák
Thai sült rák

1. Egy serpenyőben vagy wokban összekeverjük a rákot, a lime-levet, a fokhagymát, a pirospaprikát, a cayenne borsot, a szezám- és mogyoróolajat. Közepes tűzön felmelegítjük és 7-8...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk