Egy fel hagymat 5 ek olivaolajon megfonnyasztunk,hozzaadunk 6-7 cikk fokhgaymat, 1 kaliforniai paprikat csikokra vagva. Par percig egyutt dinszteljuk, majd hozzaadunk 3 kockara vagott paradicsomot. Tovabb fozzuk, eloszor fedo nelkul, majd par perc mulva ratszeeuk a fedot es ugy fozzuk tovabb. Hozzaadunk 1/4 pohar olajat (en olivat hasznaltam) amibe bele keverek 2 kk edes pirospaprikat es 1 kk csipor pirospaprikat.Raontom a dinsztelt hagymara,paprikara, paradicosmra. Fozomkicsit egyutt es adok hozza egy kicsi vizet is. Mikor mar minden zoldseg megpuhult, belteszem az elozoleg citromleben aztatott halszeleteket, es adok hozza 1 kk romai komenyt es 1/2 kk orolt komenymagot. Befedem az labast es kb 20 percig fozom az egeszet egyutt , tobbszor meglocsova a halat a szafttal. Koret tetszes szerint. Rizs, burgonya egyarant paszol hozza. Sot a friss kenyer is tokeletes
Egy fel hagymat 5 ek olivaolajon megfonnyasztunk,hozzaadunk 6-7 cikk fokhgaymat, 1 kaliforniai paprikat csikokra vagva. Par percig egyutt dinszteljuk, majd hozzaadunk 3 kockara vagott paradicsomot. Tovabb fozzuk, eloszor fedo nelkul, majd par perc mulva ratszeeuk a fedot es ugy fozzuk tovabb. Hozzaadunk 1/4 pohar olajat (en olivat hasznaltam) amibe bele keverek 2 kk edes pirospaprikat es 1 kk csipor pirospaprikat.Raontom a dinsztelt hagymara,paprikara, paradicosmra. Fozomkicsit egyutt es adok hozza egy kicsi vizet is. Mikor mar minden zoldseg megpuhult, belteszem az elozoleg citromleben aztatott halszeleteket, es adok hozza 1 kk romai komenyt es 1/2 kk orolt komenymagot. Befedem az labast es kb 20 percig fozom az egeszet egyutt , tobbszor meglocsova a halat a szafttal. Koret tetszes szerint. Rizs, burgonya egyarant paszol hozza. Sot a friss kenyer is tokeletes
Elkészítés: A hagymából, paprikákból és a paradicsomból lecsós alapot készítünk, majd párszor visszaforraljuk, hogy jó sűrű szaftot kapjunk. Közben fűszerezzük, majd a kockázott b...
Elkészítési idő:Tálba öntjük azt az olaj vagy zsiradékmennyiséget, amennyiben a halat sütjük, belereszeljük az 1 citrom héját, lereszeljük a fokhagymát is, beletesszük a sóval és borssal együtt, a...
Elkészítési idő:A tojássárgáját egy habverő segítségével összekeverjük a mustárral, és közben hozzácsurgatjuk az olívaolajat. Majonézalapunkat friss bazsalikommal, a narancs levével, valamint sóva...
Elkészítési idő: 60 perc