Egy fel hagymat 5 ek olivaolajon megfonnyasztunk,hozzaadunk 6-7 cikk fokhgaymat, 1 kaliforniai paprikat csikokra vagva. Par percig egyutt dinszteljuk, majd hozzaadunk 3 kockara vagott paradicsomot. Tovabb fozzuk, eloszor fedo nelkul, majd par perc mulva ratszeeuk a fedot es ugy fozzuk tovabb. Hozzaadunk 1/4 pohar olajat (en olivat hasznaltam) amibe bele keverek 2 kk edes pirospaprikat es 1 kk csipor pirospaprikat.Raontom a dinsztelt hagymara,paprikara, paradicosmra. Fozomkicsit egyutt es adok hozza egy kicsi vizet is. Mikor mar minden zoldseg megpuhult, belteszem az elozoleg citromleben aztatott halszeleteket, es adok hozza 1 kk romai komenyt es 1/2 kk orolt komenymagot. Befedem az labast es kb 20 percig fozom az egeszet egyutt , tobbszor meglocsova a halat a szafttal. Koret tetszes szerint. Rizs, burgonya egyarant paszol hozza. Sot a friss kenyer is tokeletes
Egy fel hagymat 5 ek olivaolajon megfonnyasztunk,hozzaadunk 6-7 cikk fokhgaymat, 1 kaliforniai paprikat csikokra vagva. Par percig egyutt dinszteljuk, majd hozzaadunk 3 kockara vagott paradicsomot. Tovabb fozzuk, eloszor fedo nelkul, majd par perc mulva ratszeeuk a fedot es ugy fozzuk tovabb. Hozzaadunk 1/4 pohar olajat (en olivat hasznaltam) amibe bele keverek 2 kk edes pirospaprikat es 1 kk csipor pirospaprikat.Raontom a dinsztelt hagymara,paprikara, paradicosmra. Fozomkicsit egyutt es adok hozza egy kicsi vizet is. Mikor mar minden zoldseg megpuhult, belteszem az elozoleg citromleben aztatott halszeleteket, es adok hozza 1 kk romai komenyt es 1/2 kk orolt komenymagot. Befedem az labast es kb 20 percig fozom az egeszet egyutt , tobbszor meglocsova a halat a szafttal. Koret tetszes szerint. Rizs, burgonya egyarant paszol hozza. Sot a friss kenyer is tokeletes
http://www.visegradipisztrang.hu/images/receptek/Pisztrang_receptek.pdf
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA margarint kikeverjük a mustárral. Ízlés szerint teszünk bele egy kevés őrölt borsot, apróra vágott snidlinget és facsarunk bele egy kis citromlevet. A halkonzervet villával össze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összetevőket összeforgatom egy tálban. A masszából két kanál segítségével lepényeket halmozok egy sütőpapírra. Igény és munkakedv szerint ölthetnek szabályos formát is, én jobba...
Elkészítési idő: 20 min Nehézség: KönnyűHa fából készült nyársat használunk, áztassuk vízbe 30 percre, mielőtt ráhúzzuk a garnélát. Egy tálban keverjük össze az olívaolajat, a citromlevet, a zúzott fokhagymát, a mézet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű