Családireceptkönyv.hu

Marokkoi csipős hal(sütőm titka)


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Egy fel hagymat 5 ek olivaolajon megfonnyasztunk,hozzaadunk 6-7 cikk fokhgaymat, 1 kaliforniai paprikat csikokra vagva. Par percig egyutt dinszteljuk, majd hozzaadunk 3 kockara vagott paradicsomot. Tovabb fozzuk, eloszor fedo nelkul, majd par perc mulva ratszeeuk a fedot es ugy fozzuk tovabb. Hozzaadunk 1/4 pohar olajat (en olivat hasznaltam) amibe bele keverek 2 kk edes pirospaprikat es 1 kk csipor pirospaprikat.Raontom a dinsztelt hagymara,paprikara, paradicosmra. Fozomkicsit egyutt es adok hozza egy kicsi vizet is. Mikor mar minden zoldseg megpuhult, belteszem az elozoleg citromleben aztatott halszeleteket, es adok hozza 1 kk romai komenyt es 1/2 kk orolt komenymagot. Befedem az labast es kb 20 percig fozom az egeszet egyutt , tobbszor meglocsova a halat a szafttal. Koret tetszes szerint. Rizs, burgonya egyarant paszol hozza. Sot a friss kenyer is tokeletes

Elkészítés:


Egy fel hagymat 5 ek olivaolajon megfonnyasztunk,hozzaadunk 6-7 cikk fokhgaymat, 1 kaliforniai paprikat csikokra vagva. Par percig egyutt dinszteljuk, majd hozzaadunk 3 kockara vagott paradicsomot. Tovabb fozzuk, eloszor fedo nelkul, majd par perc mulva ratszeeuk a fedot es ugy fozzuk tovabb. Hozzaadunk 1/4 pohar olajat (en olivat hasznaltam) amibe bele keverek 2 kk edes pirospaprikat es 1 kk csipor pirospaprikat.Raontom a dinsztelt hagymara,paprikara, paradicosmra. Fozomkicsit egyutt es adok hozza egy kicsi vizet is. Mikor mar minden zoldseg megpuhult, belteszem az elozoleg citromleben aztatott halszeleteket, es adok hozza 1 kk romai komenyt es 1/2 kk orolt komenymagot. Befedem az labast es kb 20 percig fozom az egeszet egyutt , tobbszor meglocsova a halat a szafttal. Koret tetszes szerint. Rizs, burgonya egyarant paszol hozza. Sot a friss kenyer is tokeletes

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Pontyhalászlé
Pontyhalászlé

Elkészítés: Kevés olajon megpároljuk a nagyon vékony szeletekre vágott hagymát, és felöntjük kb. 1,5 l vízzel. Amikor felforrt, hozzáadjuk a sűrítményt és a halászlékockát. Összefo...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar Papírban sült hal
Papírban sült hal

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Domonkos
Paprikás harcsa
Paprikás harcsa

A hagymát finomra vágjuk, megpároljuk. 0.5 l vízzel felöntjük, beletesszük a halászlékockát, felforraljuk, majd belerakjuk a halat. Pár perc után beletesszük a paprikát, paradics...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk