Pangasius halfilé
Só
Bors
fél citrom kifacsart leve
Fokhagyma
Petrezselyemzöld
A halfilét fűszerezem, majd alufóliával bélelt tepsibe teszem a szeleteket. Meglocsolom a citrom kifacsart levével, meghintem petrezselyemzölddel és betakarom alufóliával. 200fokon 35-40percig sütöm.
A burgonyát többféleképpen is előkészíthetjük. 1. A félig megfőzött burgonyát a kizsírozott tepsibe karikázzuk. 2. Nyers krumplit felkarikázunk, majdnem készre sütjük, utána tes...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesFeltesszük forrni a tészta vizét egy kis sóval. Amíg felforr, addig szinte el is készül a "szósz". Egy magas falú serpenyőbe (én egy teflon wokot használok erre) beleöntjük a két...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk és félkészre főzzük. Ha elkészült felkarikázzuk a paprikával, a paradicsommal és a vöröshagymával együtt. Egy kiolajozott tepsibe rétegezzük először a burgo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított hal fejét-farkát levágjuk /a keserűfogát eltávolítjuk/, kívül-belül besózzuk. Az egyik oldalát a gerincéig beirdaljuk. A fokhagymát megtisztítjuk, összetörjük, a pi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű