Pangasius halfilé
Só
Bors
fél citrom kifacsart leve
Fokhagyma
Petrezselyemzöld
A halfilét fűszerezem, majd alufóliával bélelt tepsibe teszem a szeleteket. Meglocsolom a citrom kifacsart levével, meghintem petrezselyemzölddel és betakarom alufóliával. 200fokon 35-40percig sütöm.
Egy halszeletet 2-3 darabba vágunk, ízlés szerint megsózzuk, borsozzuk és kevés olívaolajon megsütjük. A meleg serpenyőben hozzáadunk 3 dkg vajat, amely így „beleolvad” a halba....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűZsíron vagy olajon megdinsztelem az apróra vágyott vöröshagymát, majd félrehúzom, pirospaprikázom, átkeverem, kicsit felöntöm, fűszerezem. Hozzáadom a negyedbe vágott paradicsomot...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesTálba öntjük azt az olaj vagy zsiradékmennyiséget, amennyiben a halat sütjük, belereszeljük az 1 citrom héját, lereszeljük a fokhagymát is, beletesszük a sóval és borssal együtt, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hagymákat, a paradicsomot, a paprikát kevés zsiradékon megfonnyasztjuk, sózzuk, borsozzuk, belerakjuk a Knorr halászlé kockát, a paprikát, majd 1 dl vízzel felengedjük, átforralj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes