2 tojas
20 dkg liszt
4-5 dl szodaviz
pici so
olaj
Vaniliakrem :
2 tasak vanilia puding (fozos)
4 evokanal cukor
6 dl tej
5 dkg vaj,vagy margarin
Csokiszosz :
10 dkg porcukor
1 evokanal kakaopor
4-5 evokanal forro viz
1 evokanal olaj
A szokasos módon elkeszitjuk a palacsintat
Vaniliakrem :
A pudingport keves hideg tejjel csomomentesre keverjuk
Utana hozza ontjuk a tobbi tejet es a cukrot,es krémmé fozzuk
Meg melegen hozzakeverjuk a vajat
Hulni tesszuk
Amikor a krem legalabb langyosra hult,akkor megtoltjuk a palacsintakat
Ha a kremet túl sürünek talaljuk,akkor keves tejjel higitjuk
Csokiszosz :
A porcukrot,a kakaoport osszekeverjuk simara,es allando keveres mellett hozza ontjuk a lobogo forro vizet
Utana hozzakavarjuk az olajat
A palacsintakat megkenjuk a kremmel,es haromszogbe hajtjuk
Csokiszosszal talaljuk...
A szárazanyagot elkevertem majd hozzáadtam a reszelt almát. Utána a Loprofinos vizet és a rizstejet az olajjal elkeverve. Kikevertem. Ezt egy sütőpapíros formába öntöttem, és 18...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A lisztet összekeverjük a vaníliás cukorral és a sütőporral. 2. A tojássárgáját habosra keverjük a cukor felével. 3. A tojásfehérjét kemény habbá verjük a maradék cukorr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hideg vajra rászórjuk az egy csipet sót, és a lisztet elmorzsoljuk. Ez egyébként egy kedvenc műveletem, olyan ráérősen szoktam csinálni, pedig még így is járom perc alatt megvan....
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes