adagonként 5 db spárga
kötegenként 1-2 szeletelt füstölt bacon
1-2 szelet vékonyra szeletelt sajt
A spárgát megmossuk, még ha zsenge, akkor is meghámozzuk, s enyhén sós vízben egy kicsit megfőzzük. Ha kihűlt, ötösével összefogjuk és begöngyöljük a sajtba, baconba. Egy tűzálló tálba szépen egymás mellé rakjuk. Előmelegített sütőben 20 perc alatt ropogósra sütjük!
A lisztet egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a sót meg a felvert tojásokat és kézzel elkezdjük összedolgozni, míg az egész lisztet felveszi. Ha szükséges, egy nagyon kevés vizet adu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát és a gombát felkockázom, a csirkemellet csíkokra vágom. Kevés olajon megpirítom a hagymát és ráteszem a húst. Ha megpirult a hús, hozzáöntöm a gombát. Saját...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűTisztítása: Egy nagy fazékba beletesszük az egészet kb.hár...
Elkészítési idő: 4-5 óra Nehézség: KözepesA burgonyát héjában, sós vízben felrakjuk főni, a vízben hűtjük ki, majd a langyos vizet leöntjük. Felkockázzuk a hagymákat, olajban kevés sóval, fedő alatt megpráoljuk, majd be...
Elkészítési idő: 105 perc Nehézség: Könnyű