Szeletelt tarja
burgonya
hagyma
só, bors, sertés fűszersó
Egy gáztepsi alját beterítünk szeletelt burgonyával, négy felé vágott vöröshagymával, megsózzuk, majd elrendezzük rajta a jól befűszerezett tarja szeleteket.
másfél órán át alufólia alatt sütjük, amíg minden meg nem puhul, majd levéve a fóliát átforgatjuk a hússzeleteket és visszarakva a sütőbe szép pirosra sütjük.
A húst mosd meg, majd kockázd fel apró részekre, aztán tedd félre. A hagymát vágd kockákra, ahogyan a szalonnát is, majd olajon pirítsd meg őket. Amikor a hagyma kellőképpen üveges...
Elkészítési idő: 100 perc Nehézség: KönnyűA zsemléket ketté vágjuk, és a belüket kiszedjük. A tojások sárgáját elkeverjük a cukorral, túróval, citromhéjjal és a mazsolával. Végül hozzáadjuk a felvert tojás fehérjét.. Me...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűEgy keverőtálba tegyük a lisztet, sózzuk, majd daraboljuk bele a vajat és a krémsajtot. Kezünkkel morzsoljuk össze alaposan, majd adjuk hozzá a tojás sárgát és a vizet. Gyúrjuk öss...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A szalonnát apró darabokra vágjuk, és egy teflonban ropogósra sütjük. A pirosra sült szalonnadarabkákat kiszedjük egy tányérra, és félre tesszük. 2. Egy nagy fazékba vizet tes...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű