- 20 dkg pulykamell csíkokra vágva, pácolva grill fűszerkeverékkel
- 1 fej közepes vörös hagyma apróra vágva
- 1 evőkanál margarin
- 1 evőkanál szója szósz
- 3 gerezd fokhagyma apróra vágva
- 1!4 zeller reszelve tökreszelőn
- 1 db sárgarépa reszelve tökreszelőn
- 1/2 zsenge cukkini reszelve
- 3 db csicsóka reszelve
- 2 db füstölt tarja csíkokra vágva
- Fél póréhagyma apróra vágva
- 1 db újhagyma apróra vágva
- 1 dl száraz bor
- 2 evőkanál édes -savanyú csípős szósz
- 1 csomag wook szósz
- 1 doboz kukorica konzerv
- 1 evőkanál házi piros arany
A hagymát a füstölt tarjájával együtt margarinon, és a szójaszószon megpárolom, majd hozzá adom a pulykamellet, és együtt párolom a hús kifehéredéséig, megszórom az újhagymával, és a póréhagymával.
Fűszerezem őrölt fekete borssal, majoránnával, majd hozzá adom a sárgarépát , és a zellert is. Kis párolás után jöhet a cukkini, a csicsóka, és a kukorica is. Felöntöm a száraz borral, ízesítem a wook szósszal, házi piros arannyal,valamint az édes savanyú szósszal is
Készre párolás után, köret nélkül egy tál ételként tálalom.
Az olajon megdinsztelem az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát, majd hozzáadom a rizst, zöldborsót és a felkockázott répákat. Megszórom ételízesítővel, pár percig erős tűzön...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPucold meg a karalábékat, tojásokat, hagymát és a kolbászt majd karikázd fel. Olajozz ki egy sütőtálat és sorba rendezd be a hozzávalókat. Tedd a tál aljára a hagymakarikákat, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szűzpecsenyét 2 cm vastagságú érmékre vágjuk, enyhén ellapítjuk, majd a forró olajban megpirítjuk, sóval, borssal ízesítjük. Kivesszük. A hagymát megtisztítjuk, karikákra vágj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű2 evőkanál olívaolajon üvegesre pároltam egy nagy fej hagymát, hozzáadtam a darált húst, himalája sót, borsot, majoránnát. Megfőztem, s csak ezután töltöttem meg vele a padlizsánt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű