Családireceptkönyv.hu

Joghurtos őszibarack-krémleves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg őszibarack
2 db natúr joghurt
1 csomag vaníliás pudingpor
kb. 5-6 dl víz
5-6 db barna kockacukor
citromlé (frissen facsart)
1 csapott kk fahéj

Elkészítés:


A vízből és az ízesítőkből szirupot főzünk.
Közben meghámozzuk a barackokat, és pépesre turmixoljuk őket.
A pudingport is kikeverjük a joghurtokkal (csomómentesre).
A sziruphoz adjuk a gyümölcsvelőt, forralunk rajta egyet, majd behabarjuk a pudingos krémmel.

Langyosan, vagy hidegen fogyasztjuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


Joghurt helyett készíthető tejszínnel is, de akkor zsírosabb, laktatóbb lesz. Kefirrel is kitűnő a recept!

Joghurtos őszibarack-krémleves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Nyári zöld gazpacho
Nyári zöld gazpacho

A zöldségeket egészen apró kockákra vágjuk. Erős teljesítményű robot- vagy turmixgépbe tesszük a kefirt, majd hozzá az összes zöldséget, végül a finomra aprított petrezselymet és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tarhonyás krumpli leves
Tarhonyás krumpli leves

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsó
Püspökkenyér
Püspökkenyér

https://www.receptmuhely.hu/recept/puspokkenyer_maradek_tojasfeherjebol

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar 5 perces hideg gyümileves
5 perces hideg gyümileves

1.) A gyümölcsbefőttek levét egy nagy üvegedénybe öntjük, jól lecsöpögtetjük, hozzáadjuk a kétféle cukrot, a fahéjat, a tejszínt és a tejet. 2.) Alapos keverés után belehelye...

Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk