Családireceptkönyv.hu

brassói aprópecsenye


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1/2 kg lapocka
10 dkg húsos füstötl szalonna
3 db vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
1 mokkáskanál majoranna
1 mokkáskanál füstös pirospaprika
só, bors.

Elkészítés:


Szalonnát felkockázom és zsirjára sütöm, rá teszem a az apró kockára vágott vöröshagymát és addig piritom míg egy kis szint kap.
Hozzáadom a zúzott fokhagymát és a húst. Addig piritom a húst míg kifehéredik és ekkor hozzáadom a fűszereket. Kevés vízzel felöntöm és puhára párolom.

brassói aprópecsenye

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar madártej
madártej

A tojásokat válaszd ketté, a sárgáját keverd ki a cukorral, amíg a cukor bele nem olvad. A tejet lassan forrald fel a vaníliás cukorral. A fehérjébe tegyél egy negyed teáskanálnyi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tökös tócsni recept
Tökös tócsni recept

Elkészítése: A hozzávalókat összekeverjük, forró olajban kisütjük, majd tejföllel tálaljuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
CITROMLEVES
CITROMLEVES

A citromot meghámozzuk - amennyire tudjuk a fehér héjat is levágjuk, hogy ne legyen kesernyés a levesünk -, felkarikázzuk, kimagozzuk. A vízbe tesszük a fahéjat, szegfűszeget, 10...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Roberta
palacsinta torta
palacsinta torta

elkészítjük a palacsintát megkenjük egymásra tornyozzuk bevonjuk csokival

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk