1 csomag tészta
50 dkg pulykahús
2 sárgarépa
30 dkg borsó (mirelit)
20 dkg brokkoli (mirelit)
10 dkg trappista sajt
1 evőkanál tejföl
1 teáskanálnyi tárkony
só, bors
olívaolaj
A tésztát sós vízben megfőzzük. A húst (akár aprólék is lehet, de le kell szedni a csontról) egy kevés vízben főzni kezdjük, sózzuk és borsozzuk, majd hozzáadjuk a zöldségeket is. Amikor a tészta és a hús, a zöldségek is megfőttek egy kiolajozott hőálló edénybe rakjuk őket. A sajtot lereszeljük és a felét hozzákeverjük, a tárkonnyal együtt. A sajt másik felét eloszlatjuk a tetején, egy kevés olajat csorgatunk rá. 180 fokos sütőben 15 percen át sütjük, majd egy kicsit hagyjuk hűlni, így az ízek is összeérnek.
A megmosott húsokat hosszában kettévágjuk, kiterítjük, bevagdossuk és kikloffoljuk Enyhén megsózzuk Ráhelyezünk 2 szelet sonkát 2 szelet sajtot Szorosan rolád formába tekerjük,...
Elkészítési idő:A körethez a burgonyát kefével nagyon alaposan megmosta, szárazra törölte. A fokhagymát megtisztította, a gerezdeket vékony szeletekre vágta. A kakukkfüvet és petrezselyemzöldet...
Elkészítési idő: 1 óra---A csirkefilét kiolvasztjuk és megmossuk., -- A csirkemellet szép szeletekre vagy. csíkokra. vágjuk ---.Dörzsölje be a húsdarabokat minden oldalukon sóval., fűszerekkel --.Önt...
Elkészítési idő: 30