Tészta:
120 g apróra vágott dió
45 g kristálycukor
60 g vaj
120 g liszt
Sajtkrémes bevonat:
200 g lágy krémsajt
120 g porcukor (60 g, ha nem szereted a nagyon édeset)
2,5 dl habtejszín
Vanília puding:
1 zacskó instant vanília puding
6 dl tej (ha sűrűbbet szeretnél, akkor 4,5 dl)
Csoki puding:
1 zacskó instant csoki puding
6 dl tej (ha sűrűbbet szeretnél, akkor 4,5 dl)
Legfelső réteg:
4,5 dl habtejszín
csoki forgács
180 fokra melegítjük elő a sütőt.
Sütőpapírral kibélelünk egy 20 cm x 30 cm-es sütőtálat.
Egy keverőtálban összemixeljünk a tészta összes hozzávalóját, majd, ha összeállt a massza, jól belenyomkodjuk a sütőtálba.
Nagyjából 20 percig sütjük.
A vaníliapudingot elkészítjük a csomagoláson olvasott instrukciók szerint.
A csokipudingot is elkészítjük a csomagoláson olvasott instrukciók szerint.
Egy tálban összemixeljük a habtejszínt, a cukrot és a krémsajtot. Addig mixeljük, amíg laza állagú nem lesz.
Kihűtjük a tésztát. A krémsajtos réteget a tésztára öntjük. Erre jön a csokis réteg, majd a vaníliás. Mindezt megkoronázzuk a tejszínhabos masszával és megszórjuk csoki forgáccsal.
Pár órán keresztül a hűtőben tároljuk, hogy kicsit összeérjenek az ízek.
Guszta, ízletes, csábító. Az ízek tökéletes harmóniáját tapasztalhatod meg, ha megkóstolod ezt a sütit.
Főzzük le a kávét és hagyjuk kihűlni. A krémhez a kávét keverjük össze a rummal és a cukorral, majd adjuk hozzá a tejszínt. Habverővel verjük fel, majd kanállal óvatosan keverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát lereszelem kis lyukú reszelőn. beleszórom a kókuszt a fahéjat, a szódabikarbónát, és a kakaót, ízlés szerint lehet bele tenni aszalt gyümölcsöket. magokat bármit amit elbí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRECEPT ELŐKÉSZÍTÉS Cseresznye tálca ellenőrzése: Egy vízforralóban keverje össze a két és fél csésze cukrot 10 evőkanál vízzel. Tegye a vízforralót a tűzre és hagyja forrni, amíg...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA porcukrot a tojásfehérjével egy tálba mérjük, hozzáadunk egy teáskanál citrom levét is, majd vízgőz felett melegíteni kezdjük, állandó kevergetés mellett. Kb. 60 fokra melegítj...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű