3 evőkanál (45 g) vaj, olvasztva
2 evőkanál (25 g) parmezán sajt
1 teáskanál (3g) fokhagymapor
1 teáskanál kakukkfű
só és frissen őrölt fekete bors
8-10 arany burgonya (1,4 kg) 1,6 mm vastagra vágva
1. Melegítsd elő a sütőt 190 ° C fokra. 12 muffin formát vajazz ki
2. Helyezzük a burgonya szeleteket egy nagy tálba.
3. Adjunk hozzá olvasztott vajat, parmezán sajtot, kakukkfüvet, fokhagymát, sót, borsot.
4. Süssük addig, amíg aranybarna,lesz, 55 perc- 1 órán át.
5. Vegyük ki, hagyjuk őket pihenni 5 percig
és díszítsük parmezán sajttal és kakukkfűvel
Összegyúrni, formázni és forró olajba kisütni!
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA kukoricát a tojássárgákkal, a reszelt sajttal, fokhagymával és a tejjel együtt a turmixgép poharában simára turmixoljuk. A tojások fehérjét egy csipet sóval keményre verjük. Ös...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, felszeleteljük, majd sós vízben megfőzzük. Leszűrjük és kiolajozott tepsibe tesszük, hozzáadjuk a felszeletelt bacont és az apróra vagdosott mozzarellát is...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű