•1 db babérlevél
•2 evőkanál olaj
•1 db paradicsom
•30 dkg Burgonya
•só, bors
•1 db zöldpaprika
•30 dkg marha vagy sertéshús
•15 dkg leveszöldség (fehérrépa, sárgarépa, zeller)
•1 vöröshyagyma
•1 teáskanál piros fűszerpaprika
•1 mokkáskanál őrölt kömény
A húst 2cm-s kockára vágjuk. Az apróra vágott hagymát a zsiradékon megpároljuk, beletesszük a pirospaprikát, a paradicsomot,a zöld paprikát, és pici vízzel felengedjük. Egyet forr, és hozzá adjuk a húst. Sózzuk, beleszórjuk a fűszereket a köményt, babérlevelet, vízzel felengedjük. Amikor a hús puhulni kezd hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket.Amikor a hús majdnem készen van, beletesszük a kockára vágott burgonyát, és azzal lassú tűzön készre főzzük. Csípőspaprikát is tehetünk bele
A zöldségeket meghámozzuk, tetszés szerint felvágjuk. A tyúkot alaposan megmossuk, feldaraboljuk. A feldarabolt tyúkot hideg vízben feltesszük főni. Ha teteje már felhabosodott,...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA húst megtisztítjuk, majd kis kockákra vágjuk. A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, majd a felforrósított zsiradékon lassú tűzön megfonnyasszuk. Hozzáadjuk a húst, és lassú tűzö...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: NehézA zsiradékon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát. Ezután hozzáadjuk a felaprított répákat, a felszeletelt gombát, zöldborsót, sózzuk, és lefedve m...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűRántást készítettem. Olajon 3-4 kanál lisztet megpirítottam, felengedtem vízzel, ezután mixerrel elkevertem. Beletettem a krumplit (1kg) Tettem még hozzá vizet. Paprikát, fokhagy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű