1 db MAGGI Tyúkhúsleveskocka
egész ízlés szerint bors
ízlés szerint zellerzöld
1/4 fej kelkáposzta
1 kis fej karalábé
3 szál fehérrépa
4 szál sárgarépa
1 db paradicsom
1 kis fej zeller
1 db paprika
1 db burgonya
zöld ízlés szerint petrezselyem
1 nagyobb fej (megmosva de héjastól) vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
ízlés szerint só
ízlés szerint MAGGI Ételízesítő - a mindennapokra
1 kg pulykanyak
A zöldségeket megtisztítjuk, a pulykanyakat leforrázzuk és leöblítjük.
A nyakat hideg vízben feltesszük főni, ha felforrt lehabozzuk.
Beletesszük a paprikát, a paradicsomot, a sót, a borsot, a hagymákat, a MAGGI Ételízesítőt, valamint a MAGGI Tyúkhúsleveskockát és kis lángon legalább egy órát főzzük.
Beletesszük a zöldségeket és együtt készre főzzük.
A levest hagyjuk fél órát pihenni, majd átszűrjük.
A feldarabolt zöldségekkel és külön kifőzött tésztával tálaljuk.
Tisztítsd meg a zellert, a répákat és a vöröshagymát, majd vágd kis darabokra. Forrósíts kevés olajat, és kevergetve pirítsd meg rajta a zöldségeket. Öntsd fel egy-másfél liter v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Az aprólékot kis darabokra, a zöldségeket karikára, a hagymát finomra aprítom. --Felhevített vajban a húsdarabok minden oldalát átpirítom, hozzáadom a zöldségeket a ha...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűVágjuk fel a hagymákat, paprikát apróra. A kókuszzsíros pirítsuk meg. Adjuk hozzá a zöldségkeveréket, majd a rákokat. Öntsük fel kis vízzel, fűszerezzük, főzzük pár percig. Adjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát apró kockákra vágjuk. Nagyobb fazékban felhevítjük az étolajat, és üvegesre sütjük benne a hagymát. Közben megtisztítjuk, és nagyobb darabokra szeljük a gombát. A ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű