Most egy vegyes salátát használtam hozzá, csak magamnak készíttetem így 1 főre írom a hozzávalókat: 2 marék saláta (bármilyen), egy fél csirkemell fele (nekem elég volt), 2 szelet bacon, 1 házi tojás, egy paradicsom, só, bors, olívaolaj, balzsamecet, parmezánforgács.
A tojást megfőztem, a bacont ropogósra sütöttem, a visszamaradt zsírban megpirítottam a csirkemellet (amit előzőleg sóztam, borsoztam), egy kicsit pihenni hagytam. Egy tányérra rendeztem a salátát, meglocsoltam olívaolajjal és egy kis balzsamecettel, ráraktam a csíkokra szeletelt csirkemellet, a tojást a paradicsomot, a bacont majd parmezánforgácsot szórtam rá, még egy kis olívaolaj pici só és bors , kiültem a teraszra, majd jóízűen elfogyasztottam.
A kenyereket megpirítjuk. A sütőt előmelegítjük 190 C fokra. A megpirult kenyerek egyik oldalát vékonyan megkenjük vajjal. Egy szelet sajtot teszünk rá, majd egy szelet sonkát, me...
Elkészítési idő: 45perc Nehézség: KönnyűElőször a káposztát csíkozzuk fel. A megtisztított répát vágjuk fel zsülienre. Jól keverjük össze őket, és sózzuk be. A majonézhez keverjük hozzá a porcukrot, az ízesített mustá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát legyaluljuk, a répát durvára reszeljük. A hagymát nagyon vékony félkörökre vágjuk. Besózzuk és ráfacsarjuk a citrom levét, így a hagyma elveszti csípőssége jó részét. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű