Lecsónak: paprika
paradicsom
hagyma
0,5 kg csirkemáj
0,5 kg csiperkegomb
Őrölt pirospaprika
só, bors majoranna
Készítünk egy lecsót,(pirospaprikával)
Pici hagymán lepirítjuk a felszeletelt gombát, só bors.
A csirkemájat fekockázzuk,forró zsiradékba megpirítjuk,só bors majoranna.
Ha minden kész összeöntjük az egészet, összeforraljuk, és a végén megszórjuk petrezsejemzöldel.
Rizzsel vagy hasábburgonyával tálaljuk . Vegyes uborka-paprika saláta jól passzol hozzá!
◾️A csirkemellet kockára vágjuk. ◾️Hozzáadjuk a tejfölt, a lisztet, a reszelt sajtot, a tojást, a kocka sajtot, a fokhagymát és ízlés szerint fűszerezzük. ◾️Egy őzgerincformát k...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA hagymát apróra vágjuk és olajon megpirítjuk, a feldarabolt mellfilével együtt. A paradicsomokat félbevágjuk, majd félretesszük. Hozzáadjuk a fokhagymát, majd paprikával fűsz...
Elkészítési idő: 35 Nehézség: KönnyűA csirkemellet mossuk meg, töröljük szárazra, majd vágjuk fel kisebb kockákra. A gombát ízlés szerint szeleteljük fel. Az újhagymát vágjuk fel vékonyra, és a fokhagymát vágjuk apró...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA kacsát jó alaposan megmossuk. Besózzuk, alaposan, kívül és belül is, szépen belemasszírozzuk a húsba. Magasfalú tepsire tesszük. Természetesen ízlés szerint akár más fűszereket,...
Elkészítési idő: 600 perc Nehézség: Közepes