Lecsónak: paprika
paradicsom
hagyma
0,5 kg csirkemáj
0,5 kg csiperkegomb
Őrölt pirospaprika
só, bors majoranna
Készítünk egy lecsót,(pirospaprikával)
Pici hagymán lepirítjuk a felszeletelt gombát, só bors.
A csirkemájat fekockázzuk,forró zsiradékba megpirítjuk,só bors majoranna.
Ha minden kész összeöntjük az egészet, összeforraljuk, és a végén megszórjuk petrezsejemzöldel.
Rizzsel vagy hasábburgonyával tálaljuk . Vegyes uborka-paprika saláta jól passzol hozzá!
A csirkemelleket kinyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A vöröshagymát apróra vágjuk. A gombát felszeleteljük. A vajon megdinszteljük a hagymát, rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fűszereket össze kell keverni a liszttel és tegyük félre Keverjük össze a tejet, citromlevelet, tojást egy tálban= pác Vékony csíkokra vágjuk a csirke mellett és tegyük bele a...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA makarónit sós vízben kifőzzük. Az olajon megpirítjuk a hagymát, a pirospaprikát és az apróra vágott csirkemellet, kevés paradicsomlével addig párolunk, míg puha nem lesz. Megs...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA raguhoz a csirkemellet néhány nagyobb darabra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és kevés olívaolajon, magas hőfokon lepirítjuk. Ráöntjük a passatát, sózzuk, borsozzuk, majd mehet bele a...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű